Novi broj Poslovnog savjetnika - lipanj

Mjesečnik Poslovni savjetnik tiska se i distribuira u nakladi od 10 000 primjeraka mjesečno, na ruke direktora, menadžera, poduzetnika i obrtnika diljem Hrvatske...jer poslovna ideja dolazi uz pravi savjet!
Novi lipanjski broj Poslovnog savjetnika (broj 120) je u tisku, a uskoro i kod pretplatnika te na kioscima!

I u ovome broju donosimo niz zanimljivih tema kao i mnoštvo korisnih savjeta u stalnim rubrikama - Management, Poduzetništvo, Prodaja, Stručnjaci odgovaraju, Sam svoj pravnik, Kazne.hr...

Tema broja je Dobrovoljno mirovinsko osiguranje, a jedan od priloga Kreditno poslovanje poduzetnika. O aktualnim projektima energetske učinkovitosti, zaštite okoliša i prirode, razgovarali smo s ministrom Mihaelom Zmajlovićem. Često se u javnosti smatra da je zaštita okoliša luksuz koji si mogu priuštiti bogate zemlje, da je samo dodatni namet na gospodarstvo, no aktualnim projektima energetske učinkovitosti, zaštite okoliša i prirode, pokazuje se kako zaštita okoliša i razvoj mogu ići ruku pod ruku.

 U rubrici Superprodavač pišemo o greškama koje rade prodavači  i savjetujemo vas kako da postanete što bolji pregovarač.

Razgovarali smo i sa Vesnom Milković i Eduardom Ribarićem.

Savjetujemo vas kako se obrazovati za budućnost, kako ostvariti zajednički poslovni cilj, te kako upravljati konfliktima.

Stručnjaci Poslovnog savjetnika telefonom su odgovorili su na mnoštvo poreznih i pravnih pitanja pretplatnika, odgovore donosimo u pisanom obliku. Jedna od tema novog broja posvećena je novim pravilima o obavljanju poslova zaštite na radu s kojima se poslodavci moraju uskladiti od 1.7. te o novom načinu sastavljanja matične evidencije radnika. Pisali smo i o aktualnostima u obrtničkom poslovanju.

Mjesečnik Poslovni savjetnik tiska se i distribuira u nakladi od 10 000 primjeraka mjesečno, na ruke direktora, menadžera, poduzetnika i obrtnika diljem Hrvatske

Iza nas je 11 godina redovnog izlaženja Poslovnog savjetnika uz našu stalnu telefonsku savjetničku službu koja dnevno odgovori na 200 telefonskih upita naših pretplatnika. 

 Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 295,00kn - 12 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linkahttp://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savje...

 

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je:

  • - besplatno multimedijalno Ipad izdanje Poslovnog savjetnika,  
    - dostava časopisa na željenu adresu, 
    - korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja poreza, prava i radnih odnosa. 
  • NAPOMENA:savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

 

Cjelokupan sadržaj pogledajte ovdje:


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox