Novi broj Poslovnog savjetnika - ožujak

Mjesečnik Poslovni savjetnik tiska se i distribuira u nakladi od 10 000 primjeraka mjesečno, na ruke direktora, menadžera, poduzetnika i obrtnika diljem Hrvatske...jer poslovna ideja dolazi uz pravi savjet!

12 godina Poslovnog savjetnika!

Novi broj ožujak Poslovnog savjetnika u otisnutoj i distribuiranoj nakladi od 10 500 primjeraka donosi pregršt pisanih odgovora na vaša porezna i pravna pitanja u rubrici stručnjaci Poslovnog savjetnika odgovaraju koji su vam ujedno na raspolaganju i putem telefona u sklopu našeg stručnog call centra.

Naš novinarski tim razgovarao je s generalnim direktorom Hewlett Packard Adriatic regije, Primožem Polajnarom, pišemo i o zakonskoj regulativi e-poslovanja u Hrvatskoj, te vas savjetujemo kako izgraditi osobni brend u pet koraka.

Tema broja posvećena je kongresnom turizmu.

Sve što poduzetnici trebaju znati o reinvestiranoj dobiti s mnoštvom primjera piše porezni stručnjak Igor Milinović. Donosimo i primjer kako prenijeti ugovor o radu na novog poslodavca, o radu maloljetnika, te o ulozi suda časti HGK. Donosimo analizu zašto radnici napuštaju svoje menadžere, te vas savjetujemo kako svojim postupcima povećati motivaciju.

Sve što poduzetnici trebaju znati o novim obrascima za pokretanje stečaja od strane vjerovnika, te o informacijskoj sigurnosti i zaštiti osobnih podataka, teme su o kojima također pišemo u broju ožujak Poslovnog savjetnika.

Donosimo i pregled kazni u slučaju nepoštivanja odredbi o radu na izdvojenom radnom mjestu.

Iako je premijer Orešković izjavio da je reforma obrazovnog sustava jedan od pet pokretača promjena, pitanje je hoće li se provesti u praksi. Hoće li ministar obrazovanja ozbiljno razmisliti o Četvrtoj industrijskoj revoluciji i njezinim posljedicama, hoće li prepustiti stručnjacima da odrade svoj posao i da se pritom politički ne upliće, hoće li političari u potpunosti surađivati kako Hrvatska ne bi stvorila još jednu izgubljenu generaciju? Hrvatska sigurno ima stručnjake, potencijal i priliku, no hoće li se sve to iskoristiti? u osvrtu John Loddera.

U svakom broju pišu za vas Mladen Jančić, Saša Petar, Velimir Srića, Milan Grkovic, Svjetlana Šerović Lončar, Domagoj Lipošinović, Igor Milinović, Božo Prelević, Marija Butkovic, Darko Sambol i mnogi drugi.

 Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 295,00kn - 12 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linkahttp://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savje...

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je i:

  • - besplatno multimedijalno Ipad izdanje Poslovnog savjetnika,  
    - dostava časopisa na željenu adresu, 
    - korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja poreza, prava i radnih odnosa. 
  • NAPOMENA:savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

 

Hvala vam na 12 godina povjerenja, novi broj može se kupiti putem pretplate ili na kioscima!

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox