Novi broj Poslovnog savjetnika - studeni

Novi broj Poslovnog savjetnika - studeni  (broj 137), na uvećanom broju strana, je u tisku, a uskoro i kod pretplatnika te na kioscima.

Hvala vam na 12 godina povjerenja!

I ovom broju donosimo niz zanimljivih tema kao i mnoštvo korisnih savjeta u stalnim rubrikama - Management, Poduzetništvo, Prodaja, Stručnjaci odgovaraju, Sam svoj pravnik, Kazne.hr...
 
Na naslovnici predstavljamo dr Nikolu Milojevića vlasnika Poliklinike Milojević.
Tema broja je prigodna predstojećem blagdanskom periodu - Poslovno darivanje. Poslovne partnere i djelatnike darujte poklonom sa stilom, nije važna vrijednost dara već stil i poruka koju šaljemo.
U novom broju pišemo o osiguranju i naplati potraživanja te donosimo nove rezultate o navikama plaćanja u Hrvatskoj u usporedbi s inozemstvom.
Pišemo i o brendovima te brojim drugim temama.
 
U novom broju objavljujemo i javni natječaj za godišnju nagradu NajTajnica.hr 2017. u organizaciji Poslovnog savjetnika i stručnog partnera tvrtke Heraklea.
 
I tijekom ovog mjeseca naši porezni i pravni stručnjaci odgovorili su putem telefona na mnoštvo vaših nedoumica, dnevno putem telefona odgovorimo na više od 200 telefonskih stručnih upita. Na najzanimljivija pitanja donosimo pisane odgovore u broju studeni Poslovnog savjetnika
 
Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 295,00kn - 12 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linka http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je i:

  • - besplatno multimedijalno Ipad izdanje Poslovnog savjetnika,  
    - dostava časopisa na željenu adresu, 
    - korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja poreza, prava i radnih odnosa. 
  • NAPOMENA:savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox