Novi broj Poslovnog savjetnika za studeni je u tisku!

U tisku je novi broj časopisa Poslovni savjetnik za studeni (broj 149), a na stolove pretplatnika s prvim danima studenoga!


Na naslovnici se nalazi dugogodišnji suradnik časopisa, dr.sc. Saša Petar, poslovni konzultant, trener i coach te pisac čak 27 knjiga koje svojim upečatljivim naslovima, a još više svojim čitkim i u praksi lako primjenjivim štivom, osvajaju sve veći broj čitatelja. U izradi je i 28. knjiga "Kako uspjeti zahavljujući greškama" koju autor najavljuje kao "...poslasticu za sve one koji žele znati više i uspjeti zahvaljujući svojim i tuđim greškama."

U novom broju donosimo i temu o Poslovnom darivanju te o običajima i praksama nekih zemalja svijeta.

Posebnu pozornost posvetili smo nadolazećoj konferenciji SUPERPRODAVAČ u kojoj neki od autora najavljuju svoje predavanje te raznim savjetima koje donose oni koji se u svakodnevnoj praksi susreću s problemima u B2B prodaji ili pak u maloprodajnim procesima i odnosima.

Naravno, očekujemo vas na ovogodišnjoj konferenciji SUPERPRODAVAČ a na linku možete pregledati program i prijaviti svoje sudjelovanje.

Tu su i naše stalne rubrike Stručnjaci odgovaraju u kojima naši autori odgovaraju na upite pretplatnika koji su se u praksi susreli s preprekama u vođenju tvrtke, radnim odnosima ili pak međuljudskim odosima koji zahtijevaju i treću, medijacijsku stranu.

Očekuje vas još puno kvalitetnog teksta kojeg iz broja u broj donosimo u rubrikama Šefologija Velimira Sriće, managementa, kriznog managementa, coachinga, komunikacija... (LP)

Hvala na 13 godina čitanja Poslovnog savjetnika!

www.poslovni-savjetnik.com

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox