Novi dvobroj Poslovnog savjetnika - srpanj/kolovoz

Izašao je ljetni dvobroj Poslovnog savjetnika - srpanj/kolovoz  (broj 133/134) koji će u prodaji biti do kraja kolovoza!
Hvala vam na 12 godina povjerenja!
I ovom broju donosimo niz zanimljivih tema kao i mnoštvo korisnih savjeta u stalnim rubrikama - Management, Poduzetništvo, Prodaja, Stručnjaci odgovaraju, Sam svoj pravnik, Kazne.hr...

Na naslovnici predstavljamo Damira Kellera, direktora tvrtke Qualitas d.o.o. "Radili smo s više od 300 organizacija iz 5 država na preko 700 projekata" ističe Keller.

Hrvatska je na 77. mjestu od 140 zemalja u Globalnom izvješću o konkurentnosti i ne bilježi nikakve značajne promjene od 2008. Ovo su vrlo tužni rezultati jer Hrvatska ima mnogo potencijala, no oni su neiskorišteni....više o tome pročitajte u kolumni by John Lodder. 

Pisali smo i o ženskom leadershipu u Hrvatskoj, etici u pregovorima, kako intenzivirati angažman prodajnog tima, a donosimo i prilog te program ovogodišnje konferencije Superprodavač 2016. te programe jesenskih radionica Akademije Poslovnog savjetnika.

Kako prodati na novom EU tržištu, kako povećati prodaju, sklapanje ugovora o jamstvu, kazne u slučaju slanja neželjene elektronske pošte, pružanje usluga turističkog vodiča, zaštita osobnih podataka radnika i suradnika, sve o korištenju godišnjeg odmora, PDV kod prodaje poslovnog prostora, troškovi službenog puta za prokuristu, rokovi za izvanredni otkaz....samo su neke od tema o kojima smo pisali u ovom broju.

Stručnjaci Poslovnog savjetnika telefonom su vam na raspolaganju za sva vaša stručna pitanja iz područja poreza, prava i radnih odnosa.

Pozivamo vas da se pretplatite na Poslovni savjetnik (cijena 295,00kn - 12 brojeva). Pretplatiti se možete na broj telefona 01-4921-742 ili putem linka http://www.poslovni-savjetnik.com/narudzbenica-mjesecnika-poslovni-savjetnik

U cijenu godišnje pretplate na tiskano izdanje časopisa uračunato je i:

  • - besplatno multimedijalno Ipad izdanje Poslovnog savjetnika,  
    - dostava časopisa na željenu adresu, 
    - korištenje call centra u sklopu kojeg stručnjaci odgovaraju na pitanja pretplatnika iz područja poreza, prava i radnih odnosa. 
  • NAPOMENA:savjetnici NE odgovaraju na pitanja profesionalnih računovođa, npr. knjiženja u glavnoj knjzi, te na pitanja vezano uz popunjavanje raznih poreznih obrazaca. Na takva pitanja dajemo savjete u okviru pretplate na časopis "Računovodstvo i porezi u praksi".

Call centar možete koristiti  dva dana u tjednu, ponedjeljkom i petkom, na posebnom broju telefona uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem R1 računu za uplaćenu godišnju pretplatu na Poslovni savjetnik.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na Poslovni savjetnik možete dobiti na brojevima telefona 01 49 21 742 i 01 49 21 737 ili na e mail info@poslovni-savjetnik.com

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox