Novi Epsonov pisač za račune štedi vrijeme i novac

Termalni Epsonov POS pisač TM-T20II donosi balansiranu kombinaciju cijene korištenja te pouzdanosti i brzine rada. Jedan je od cjenovno najpovoljnijih Epsonovih pisača za račune dizajniran za početak rada izravno iz originalnog pakiranja.

Novi model vodećeg europskog proizvođača POS uređaja konstruiran je za tvrtke koje žele ostvariti odgovarajući omjer uloženog i dobivenog u vidu povrata ulaganja i pouzdanosti rada. Pisač TM-T20II nudi brz ispis na papiru u roli širine 80 mm te će biti dostupan na tržištu od siječnja 2014. godine.

Funkcija uštede papira utječe na mogućnost smanjenja marže te štedi do 12 milimetara papira kod svakog ispisa. Na taj način pisač u svom radnom vijeku koji traje 15 milijuna redaka može uštedjeti brojne role papira. TM-T20II konstruiran je kako bi korisnicima omogućio jednostavno održavanje, izgrađen je na temeljima Epsonovih standarda kvalitete i pouzdanosti, uz dvije godine jamstva za sigurnost korisnika. Njegova energetska učinkovitost po Energy Star standardu smanjuje iznose na računima za potrošnju energije te negativan utjecaj na okoliš.

TM-T20II je učinkovito rješenje, namijenjeno maloprodaji, ugostiteljstvu i prodavaonicama prehrambenih proizvoda. Pisač podržava sve aktualne operativne sustave, jednostavno ga je integrirati u postojeće IT sustave te omogućava vodoravnu ili okomitu montažu pomoću priloženog zidnog nosača. USB sučelje standardno je ugrađeno, a kupci će na izboru imati opcije serijskog ili Ethernet povezivanja. (Interconnection Consulting, 2013.) PS/LP

Više na: www.epson.hr

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox