Novi poslovni mjesečnik „Direktor“

Hrvatsko tržište bogatije je za novi poslovni mjesečnik pod nazivom "Direktor". Časopis je prvenstveno namijenjen predsjednicima uprava trgovačkih društava kao i direktorima. Izdavač je tvrtka Centar za management i savjetovanje, koja je članica Business Media Group-e. Cijeli promotivni broja časopisa "Direktor" možete vidjeti u nastavku.

Nakon nekoliko naših časopisa od kojih neki izlaze gotovo pa deset godina, odlučili smo se na pokretanje još jednog jer smatramo da u Hrvatskoj nedostaje kvalitetan časopis koji se bavi konkretnim izazovima bitnim isključivo predsjednicima uprava u vođenju njihovih društava. Promotivni broj bit će distribuiran svim trgovačkim društvima koji zapošljavaju najmanje dva zaposlena i na dio trgovačkih društava koji zapošljavaju jednog zaposlenog. Sveukupna naklada promotivnog broja iznosi 53.000 primjeraka – rekla jeSandra Mihelčić, predsjednica uprave tvrtke izdavača.

Dugo vremena dobivali smo od različitih predsjednika uprava sugestije da bi bilo dobro da direktori imaju svoj specijalizirani časopis. Ali ne časopis koji će se baviti politikom i poslovnim žutilom, već konkretnim temama za uspješno vođenje tvrtke. Na temelju toga koncipirali smo časopis Direktor koji je edukativan, savjetodavan i upotrebljiv u poslovnoj praksi- pojasnio je Igor Milinović, glavni urednik Direktora. 

Časopis Direktor će izlaziti mjesečno i to svakog 15. dana u mjesecu.

Cijena godišnje pretplate na časopis iznosi 295,00 kuna. Časopis izlazi mjesečno, osim u mjesecima siječanj i veljača te srpanj i kolovoz kada izlazi kao dvobroj. Svi pretplatnici koji se pretplate na časopis do 15. siječnja 2012. dobit će na poklon i korisnu knjigu "Novčane kazne za trgovačka društva i odgovorne osobe" (izbor najčešćih novčanih kazni za razne prekršaje).

 

Cijeli časopis možete pogledati OVDJE

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox