Novi projektori kratkog dometa iz Epsona

Novi Epsonovi projektori kratkog dometa daju slike u najboljoj kvaliteti i nude čitav niz funkcija te time postavljaju novi standard odnosa uloženog i dobivenog. Projektori su idealni za uporabu u učionicama i manjim prostorijama za sastanke, a mogu funkcionirati na zidnom stalku ili na stolu smještenom odmah uza zid, čime se dobiva dodatan prostor na radnom stolu.

Novu generaciju projektora čine modeli EB-520, EB-525W, EB-530, EB-535W i EB-536Wi koji funkcioniraju na 3LCD tehnologiji i daju sliku vrhunske kvalitete i preciznih boja. Svi modeli imaju visok omjer kontrasta za jasniju i svjetliju sliku, što omogućava projekcije u osvijetljenim učionicama i prostorijama za sastanke.

Novi objektiv omogućava bolje izoštravanje slike, a nova lampa traje 66 posto dulje u odnosu na one u prethodnim modelima projektora. Još jedna novost, funkcija A/V utišavanja, pridonosi uštedi energije jer zatamnjuje sliku za 70 posto i omogućava predavaču usmjeravanje publike na raspravu između slajdova.

Postavljanje projektora brzo je i jednostavno, a moguće ih je postaviti izvan središta projicirane slike zahvaljujući funkciji vodoravnog i okomitog ispravljanja trapezoidne slike (keystone) čime se oslobađa radni prostor. Kratak domet projektora omogućava postavljanje neposredno do zida, tj. projekcijske podloge, čime se eliminiraju sjene i bliještanje.

Nakon postavljanja jednog projektora, postavke se mogu prenijeti i na druge projektore putem USB memorije, USB kabla ili računalne mreže, bez potrebe za ručnim postavljanjem svakog pojedinog uređaja. Projektori nude široki raspon povezivosti, uključujući HDMI, što znači da se mogu spojiti kako s najnovijim tako i sa starijim uređajima. K tome, model EB-536Wi opremljen je s dvije interaktivne olovke za neovisno bilježenje na projekcijskoj plohi.

Novi projektori biti će dostupni na tržištu od siječnja 2015. (PS/LP)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox