Novi televizijski kanal Katalog TV stigao na male ekrane

Odnedavno na malim ekranima u više od 300.000 kućanstava gledatelji mogu pronaći novi televizijski kanal – Katalog TV. Jedinstveni, interaktivni TV kanal na jednom mjestu pruža informacije o atraktivnim akcijskim ponudama poznatih trgovačkih kuća u Hrvatskoj. Inovativan i suvremen oblik oglašavanja omogućava da aktualna trgovačka ponuda u svakom trenutku bude dostupna na televizijskim ekranima i da ju gledatelj vrlo jednostavno pregleda s nekoliko klikova na daljinskom upravljaču. TV kanal Katalog TV emitirat će se za početak na MAXtv platformi, na kanalu broj 13. Većina kupaca redovito prati ponudu i popuste različitih trgovačkih kuća. Katalog TV donosi sve potrebne informacije direktno na male ekrane i tako čini kupovinu boljom, bržom i povoljnijom.

Osim objektivnih prednosti za kupce, Katalog TV odličan je i za trgovce jer im je omogućena direktna promocija proizvoda. Gledatelji mogu u svakom trenutku besplatno pristupiti željenoj informaciji pregledom predmetnog kataloga i saznati detalje o traženom proizvodu i aktivnim akcijama koje traju u određenoj trgovini. Trgovačke kuće tako dobivaju direktne informacije o učinkovitosti oglašavanja putem ovog medija i dinamici praćenja ponude koje nude gledateljima. Jedna od svakako najvećih prednosti jest ta da je ovakav način oglašavanja ekološki puno prihvatljiviji, dostupan uvijek i nije nametljiv potencijalnim kupcima. Iz Katalog TV-a poručuju da je posjećenost kanala i interes gledatelja iznad svih očekivanja, a komentari su izuzetno pozitivni.

„Vjerujemo da je za veliku posjećenost našeg televizijskog kanala ključna činjenica da gledatelj ciljano traži ono što ga zanima i što mu je potrebno. Primjerice, ako kupuje namještaj, daljinskim upravljačem vrlo jednostavno odabrat će istoimenu ponuđenu kategoriju na ekranu i otvorit će mu se kompletna ponuda svih trgovačkih lanaca iz te kategorije. Uskoro kreće i web stranica na adresi www.katalog.tv na kojoj će također biti objavljivani svi akcijski katalozi kao i drugi sadržaji zanimljivi potrošačima, a sve informacije dostupne su i na našoj Facebook stranici.“ – rekao nam je Kristijan Lemac, direktor Katalog TV-a. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox