Novi vizualni koncept Arena Centra razvijen u suradnji s agencijom Imago

Igor Mladinović i Sanja Vladović

Vodeći hrvatski shopping centar Arena Centar od veljače 2015. godine započeo je suradnju s kreativnom agencijom Imago na području integrirane marketinške komunikacije. Novi koncept vizualne komunikacije Arena Centra, temeljen na ilustraciji/-ama kao osnovnom elementu, a koje autorski potpisuje ruska modna ilustratorica Nataša Šalošvili, bit će predstavljen u marketinškoj kampanji u veljači i ožujku ove godine. Agencija Imago je već drugu godinu za redom proglašena agencijom godine na najvećem nacionalnom festivalu kreativnog oglašavanja Ideja X, a vlasnik je i nagrade Effie Grand Prix za najučinkovitiju marketinšku kampanju u prošloj godini, pa je ovakva suradnja bila logičan izbor.

Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra, vrlo je zadovoljna novom suradnjom i tim je povodom rekla: „Rezultat suradnje s Imagom i Natašom Šalošvili je „drugačija“ kampanja, kampanja koja je napravila odmak od trenutnih rješenja na domaćem tržištu. Koncepti su testirani na našim ciljanim skupinama i povratne informacije su odlične, što nas posebno veseli“.

Arena Centar vodeći je shopping centar na zagrebačkom tržištu, a od svog otvaranja 2010. godine profilirao se kao idealna destinacija za shopping i zabavu. Sa 8,7 milijuna posjetitelja u protekloj godini i 25 novih trgovina nastavlja biti omiljeni centar Zagrepčana ali i preferirana destinacija za ulazak međunarodnih brandova na tržište.(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox