"Novi zakon o sportu poslat će Mamića u povijest"

Željko Jovanović, za kojeg se pretpostavlja da će postati novi ministar znanosti, obrazovanja i sporta, najavio je danas da će novi zakon o sportu i izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića poslati u povijest.

Novi Zakon o sportu poslat će Mamića i njemu slične u povijest, a neki drugi zakoni možda imaju i konkretnija rješenja za raznorazne 'Mamiće', napisao je Jovanović na svom facebook profilu u reakciji na gostovanje Zdravka Mamića u emisiji HTV-a "Nedjeljom u 2" koje, kako kaže, nije gledao jer je vrijeme iskoristio na "puno pametniji način".

"Proteklih nekoliko sati s nekoliko prijatelja, vrhunskih sportaša razgovarao sam o smjernicama novog zakona o sportu, pa sam propustio još jedno Mamićevo TV razotkrivanje. Ne žalim za tim, dapače. Cilj našeg razgovora bio je stvoriti takva zakonska rješenja da se prije svega vrati dignitet vrhunskim sportašima jer će se na taj način omogućiti razvoj sporta od najmlađeg uzrasta, preko rekreativnog do vrhunskog i profesionalnog sporta, stoji, uz ostalo, u Jovanovićevovu upisu na facebooku.

"Crveni su došli na vlast"

Mamić, koji slovi i za jednog od najmoćnijih ljudi hrvatskog nogometa, u emisiji je Jovanovićevu raniju izjavu da je "hrvatski nogomet močvara koju treba isušiti" nazvao "zastrašujućim istupom" i "komunikacijom koja vrijeđa sve poštene Hrvate koji su se borili za ovu zemlju".

Crveni su došli na vlast. SDP ne zanima sport, oni ga sotoniziraju. Još od Račana njihov službeni stav je da ih sport ne interesira. Jovanovića se ne bojim, on je za mene mali miš, izjavio je Mamić. (Hina/jk) 

 

Foto: Antonio Bronic/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox