Obilježen Dan Končara

U prostorijama Končara svečano je obilježen Dan Končara i 97. obljetnica tvrtke.


Pod motom „najbolja investicija je investicija u ljude“ uručena je tradicionalna „KONČAREVA nagrada“ najboljim studentima Tehničkog veleučilišta u Zagrebu. Nagrada je ustanovljena u travnju 2003. godine, a dodjeljuje se najuspješnijim studentima stručnih studija Elektrotehnike, Računarstva, Informatike i Mehatronike pojedinih studijskih godina Tehničkog veleučilišta Zagreb tijekom posljednje akademske godine. Ove godine nagrađeno je deset studenata.

Povodom Dana KONČARA dodjeljuje se i donacija za obrazovne, kulturne, znanstvene i socijalne namjene. Ove godine donacija je uručena  Matici hrvatskoj, kao podrška i pomoć u realizaciji projekta izdavanja edicije „Povijest Hrvata” u sedam knjiga. Projekt počiva na suvremenim spoznajnim, koncepcijskim i metodološkim domašajima hrvatske historiografije i na razini je sličnih projekata u historiografijama ostalih europskih naroda.

Matica hrvatska jedna je od najstarijih hrvatskih kulturnih ustanova i među najvećim i najvažnijim nakladnicima knjiga i časopisa u Hrvatskoj.

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox