Objavljen preliminarni program trećeg izdanja DIABLOGA

DIABLOG, konferencija koja se bavi blogerima i influencerima i koja će se održati 21. studenog u Zagrebu, na svojoj web stranici www.diablog.hr objavila je preliminarni program. Predavač koji otvara konferenciju posebni je gost iz Austrije, Mike Arens.


Mike je sociolog, entuzijastični marketingaš i digitalni savjetnik, a ujedno i influencer koji svoje prisustvo na društvenim mrežama gradi pod imenom @mopskonrad. Na konferenciji će pričati o svojim iskustvima i trendovima u influencers marketingu.

Food bloger Darko Kontin i projekt menadžerica Ana Car iz tvrtke Infinum predstavit će rad novoosnovanog kulinarskog studija Flavorific i kroz njega prezentirati kako se radi vrhunski digitalni sadržaj. Blogerice i influencerice Maša Zibar (@mashinthebeauty) i Matea Frajsberger (@click4chic) otkrit će svoj put od hobija do profesionalnog i vrlo uspješnog bavljenja se društvenim mrežama.  

DIABLOG i ove godine provodi istraživanje o blogerskoj sceni, a svi zainteresirani blogeri mogu se prijaviti putem društvenih mreža DIABLOG Facebook i Instagram. Ove ćemo godine temeljem istraživanja ponovno odabrati i najbolje blogere i brendove, od kojih su lani nagrađeni Avon, Dukat, Essence i adidas.

Treće izdanje DIABLOGA podržali su NIVEA i PBZ Card, a Early Bird kotizacije dostupne su preko sustava Entrio.

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox