Od sada lakše do pizze, taxija ili avionske karte uz *broj

Od početka srpnja pozivom na *PIZZA (*74992) korisnici mogu naručiti svoje omiljeno jelo iz Pizzerije & Spaghetterije Capuciner, dok će od 1. rujna svi oni koji često zaboravljaju telefonski broj taxi službe moći na jednostavan način doći do željenog taxija, biranjem *TAXI (*8294), a pozivom na taj broj dobit ćete Eko Taxi.

Također, informacije o brandu Kala, Atlantic grupe, korisnici mogu saznati birajući *KALA (*5252), dok će od sredine srpnja usluga biti lansirana i za kompaniju Qatar – Airways! Naime, sve potrebne informacije o rasporedu letenja ili pak o avionskim kartama moći ćete doznati birajući *787, a ukoliko pak želite svoju jedinstvenu superbrands karticu i tako otići na besplatno putovanje u Rim, London, Paris ili Siciliju  dovoljno je samo nazvati *SUPER (*78737). Također, usluga je od početka srpnja dostupna i za  City Radio - *886 te od 1. rujna za BKS Banku - *BKS (*257).

Za sve one koji poznaju rad, djelo i lik Borisa Kosmača te se žele prijaviti za neki od njegovih modnih izbora (Model Hrvatske za Model Svijeta, Miss&Mr Turizma Hrvatske, Miss Alpe Adria Hrvatska) može to učiniti jednostavno pozivom na *KOSMAC (*567622).

Podsjećamo, riječ je o jedinstvenoj usluzi *BROJ koja se temelji na biranju (*) koju slijedi bilo koji broj, ime kompanije ili brenda.Prije svega, tvrtka go4star nudi lakše sredstvo komuniciranja putem kratkih i lako pamtljivih kodova. Drugim riječima, tvrtke mogu postojeći broj telefona, zamijeniti kraćim i atraktivnijim brojem te ga povezati uz postojeći brand i na taj način krajnjem korisniku omogućiti jednostavniji dolazak do informacija ili usluga, istaknula je Sandra Mravinac Grbčić, direktorica tvrtke go4star za Hrvatsku. (PS/JK) 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox