Osigurajte svoj informacijski sustav i potvrdite povjerenje klijenata

Kako osigurati snažan i uspješno izrađen informacijski sustav koji omogućuje zaštitu svih tvrtkinih i klijentovih informacija korištenjem kontrola i pristupa koji su prihvaćeni u  najvećim i najuspješnijim poslovnim sustavima? U Hrvatskoj je u svojem poslovanju takav sustav trenutno primijenilo tek nešto više od 30-tak tvrtki, koje su se certificirale prema sustavu upravljanja informacijskom sigurnošću, sukladno normi ISO/IEC 27001:2005, a jedna od njih je i Omega software.

Tvrtka smo koja razvija, implementira i održava poslovna IT rješenja drugih tvrtki te smo svakodnevno u doticaju s mnogim povjerljivim podacima naših klijenata. Svoje poslovanje temeljimo na najvišim standardima, a prioritet je našim klijentima osigurati najvišu moguću razinu informacijske sigurnosti. Poslovanje u skladu s ovom normom nam to i garantira, izjavio je Nikola Barun, generalni direktor Omege software.

Certifikacijska kuća Bureau Veritas je u studenom ove godine provela redoviti nadzorni audit, čime je potvrđeno da je sustav upravljanja informacijskom sigurnošću u Omegi software implementiran u skladu sa zahtjevima norme ISO/IEC 27001:2005.

Valja izdvojiti dobru praksu organizacije u upravljanju dokumentacijom i zapisima u elektronskom obliku, te primjenu metodologije upravljanja rizicima u svakodnevnom poslovanju. Organizacija kontinuirano unapređuje vlastiti sustav upravljanja informacijskom sigurnošću prema svojim i zahtjevima svojih klijenata, izjavio je Vedran Kunović, Vodeći ISMS auditor Bureau Veritas Croatia d.o.o. (PS/JK)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox