Osnovano Poslovno učilište za organizacijsku kulturu i vođenje

Marketinška i PR agencija Dhar media, koja je posvećena promicanju organizacijske kulture svih svojih 12 godina poslovanja, osnovala je prvo Poslovno učilište za organizacijsku kulturu i vođenje u Hrvatskoj. Kako bi još jače i glasnije pričali i educirali o organizacijskoj kulturi koja prije svega počinje u njima samima – u njihovim zaposlenicima i kolektivu, odlučili su na neki način dijeliti znanje drugima.


Više nego ikad, danas je potrebno prilagođavanje kako bismo bili u korak s promjenama i s izazovima koje posao nosi. I ne samo posao – povrh svega odnosi. Odnosi su ti koji čine tim dobrim, složnim i kompaktnim. Oni su ti koji će obojiti naš radni dan. Energija koja vlada u jednom timu trebala bi se moći uskladiti s potrebama klijenata kako bi posao tekao glatko i bez velikih stresova. Naš tim u Dhar mediji u svemu tome prednjači, jer već niz godina uživamo privilegije Brendfulness metode, odnosno dharmičkog menadžmenta, izjavila je Lea Brezar, CEO Dhar medije.

Poslovno učilište namijenjeno je vlasnicima, menadžerima, voditeljima timova te svim zaposlenicima malih, srednjih i velikih poduzeća koji se žele unaprijediti na području vođenja i postaviti tvrtku na čvrste temelje organizacijske kulture svrhe.

Program organizacijske kulture i vođenja prema Brendfulness metodi obuhvaća:

Početak stručnog usavršavanja za menadžera organizacijske kulture i vođenja prema Brendfulness metodi započet će u jesen 2022. Predavači će biti stručnjaci na području organizacijske kulture i vođenja, komunikologije i odnosa s javnošću, umjetnosti i dizajna, a bit će i gostujućih predavanja poznatih autora i govornika. Predviđen okvirni broj sati za jednu   akademsku godinu trajanja studija je 150, a po završetku polaznici će steći formalno obrazovanje uz pripadajuću diplomu o završenom studiju.

Brendfulness metoda je metoda koja ujedinjuje komunikacijske vještine,  znanja modernog rukovođenja tvrtkama, autentičnu kreativnost i stečeno iskustvo u provođenju kulture poslovanja. Dhar media ima viziju i osjećaj za formiranje nove razine poslovanja  koja se nameće u vremenima kada puno toga što je poznato više naprosto ne vrijedi, pojasnila je Zrinka Jezdić, dipl. med.techn., clin.aromath., voditeljica istraživanja i razvoja u institutu za aromaterapiju - Aromavita.

Dhar media već niz godina posluje prema Brendfulness metodi (dharmičkom menadžmentu), što je ujedno i jedna od tema na poslovnom učilištu. Brendfulness metoda primjenjiva je na sve organizacije, a temelji se na svjesnosti življenja u trenutku te pritom slušanja druge strane, što rješava mnoge izazove koje nameće posao. Prije nekoliko godina osnovali su magazin za organizacijsku kulturu i vođenje BRENDfulness, u kojem objavljuju autorske tekstove, intervjue i kolumne stručnjaka iz tog područja i predstavljaju kompanije koje njeguju kulturu vođenja te brinu o organizaciji unutar tvrtke.

Više informacija o programu i upisima donose uskoro, a sve možete doznati na službenoj web stranici učilišta. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox