Otvaranjem poslovnice u Komiži Erste banka povećala njihov ukupni broj na 129

Erste&Steiermärkische Bank d.d. (Erste banka) ovog je tjedna otvorila svoju prvu poslovnicu na otoku Visu, u gradu Komiži. Ukupan broj poslovnih jedinica Erste banke povećan je tako na ukupno 129.

 

Uz novi regionalni poslovni centar koji je Erste banka nedavno otvorila u Splitu, tijekom ove godine otvorene su i dodatne tri poslovnice: po jedna u Zagrebu, Splitu i sada u Komiži.

U poslovnici u Komiži zaposleno je troje djelatnika, a u prostoru površine 55 četvornih metara građanima su  dostupne brojne bankarske usluge, od otvaranja tekućeg računa do štednje, kredita, kreditnih kartica, financijskog savjetovanja te cijele palete proizvoda Erste grupe. Radno vrijeme poslovnice je od 8 do 15,30 sati te subotom od 8 do 13 sati. Poslovnica Komiža opremljena je i bankomatom koji je na raspolaganju 24 sata dnevno.

Obilježivši početak rada na Visu, predstavnici Erste banke uručili su donacije različitim obrazovnim, kulturnim i sportskim institucijama na otoku: osnovnim školama Komiža i Vis, srednjoj školi Antun Matijašević Karamaneo, dječjim vrtićima Komiža i Vis, Udruzi Lavurat za poja, Centru za medijsku kulturu Albatros, Nogometnom klubu Vis, Jedriličarskom klubu Vis i Amaterskom kazalištu Ranko Marinković. Ukupan iznos donacija je 25.000,00 kuna. (PS/MJ)

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox