Otvorena prva online burza honorarnih i outsource poslova

Anto Magzan/PIXSELL

Putem internetskog servisa Rentaj.ME (na adresi www.rentaj.me) poslodavci traže konkretne usluge (poput izrada web stranica, grafičkog dizajna, pisanja priopćenja, prevođenja, upisivanja podataka u baze, računovodstvenih servisa, marketinga, pravnih poslova) a posloprimci se natječu za izvršenje usluge. Ponudom svih dostupnih usluga bez naknade za sve korisnike servisa autori ovog projekta daju svoj doprinos u borbi protiv krize i povećanju konkurentnosti u Hrvatskoj.

Danas je s radom počeo internetski servis Rentaj.ME (na adresi www.rentaj.me) - prva online burza honorarnih i outsource poslova koja pruža usluge spajanja poslodavaca i samostalnih profesionalaca (freelancera) za rad na konkretnim zadacima. Outsourcing ili "vanjsko ugovaranje usluga" definira se kao davanje zadatka nekome tko nije zaposlenik tvrtke. Razlozi zbog čega se neki poslovni procesi ili zadaci outsoursaju su: nedostatak stručnog znanja, nedostatak osoblja, zadatak nije u fokusu poslovanja, želja za proširenjem asortimana, optimizacija troškova. Outsourcing je izuzetno popularan u Hrvatskoj i u svijetu zbog mogućnosti pružanja kvalitetnih i boljih usluga sa što manjim troškovima, te fokusiranje na osnovno poslovanje tvrtke (“core businesses“). Rentaj.ME se razlikuje od servisa za zapošljavanje jer ovdje poslodavci oglašavaju konkretne projektne zadatke za izvršenje, s rokom izvršenja i cijenom koju je poslodavac spreman platiti, a posloprimci šalju ponude za izvršenje te vlastite kvalifikacije za posao.

Po uzoru na svjetske „freelancer“ servise, Rentaj.ME sada pruža hrvatskim poslodavcima jednostavan pronalazak izvođača outsource poslova poput izrada web stranica, grafičkog dizajna, pisanja priopćenja, prevođenja, upisivanja podataka u baze, računovodstvenih servisa, marketinga, pravnih poslova... S druge strane, Rentaj.ME omogućava oglašavanje svim pružateljima usluga, te im pomaže u pronalasku novih poslova. Servis Rentaj.ME može se koristiti u svakodnevnom poslovanju ili za pronalazak honoranih poslova i dodatne zarade. Postavljanje projekata i sklapanje poslova putem servisa Rentaj.ME potpuno je besplatno i za poslodavce i za posloprimce. Internetski servis Rentaj.ME pokreće tvrtka BITKOM j.d.o.o. a ponudom besplatnih usluga BITKOM ovim putem daje svoj doprinos u borbi protiv krize, i povećanju konkurentnosti u Hrvatskoj. (PS)

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox