Ovaj tjedan saznajte kako pokrenuti i voditi uspješan biznis

Pokrenule ste vlastiti biznis, ali mislite da možete bolje? Imate ideju za vlastiti biznis, a još se niste odlučile na TAJ korak? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja o poduzetništvu dobit ćete od Inge Lalić, business coacha s desetogodišnjim iskustvom u savjetovanju i edukaciji poduzetnika, na prvom Lunch&learn eventu u Zagrebu 21. ožujka, pod medijskim pokroviteljstvom Poslovnog savjetnika.


Inga Lalić je vlasnica centra za razvoj poduzetnika RE-FORMA, a kroz njen program Poduzetnička piramida prošlo je više od 1.000 klijenata. Na prvom Lunch&learn eventu u Zagrebu 21. ožujka, u zagebačkom restoranu Bon Apetit tri uspješne poduzetnice će vas inspirirati i motivirati te prenijeti svoje znanje i iskustvo.

Sandra Mihelčić nakon uspješne korporativne karijere kreće u poduzetničke vode, danas je suvlasnica i direktorica Business Media Grupe čije su edukacije i publikacije neizostavan dio poslovne zajednice u Hrvatskoj.

Jadranka Boban Pejić, pionirka prirodne prehrane u Hrvatskoj, suvlasnica i direktorica poduzeća Biovega, dobitnica mnogih nagrada za poduzetničke uspjehe.

Maja Jelisic Cooper ostavlja korporativnu karijeru i pokreće dva biznisa: tvrtku za mobilni marketing koja ubrzo postaje regionalni lider te Klassik TV, TV kanal koji danas gleda preko 600.000 kućanstava u regiji.

Program:
12.00-12.30 Registracija sudionica i networking* prije početka
12.30-13.30 Ručak** i panel rasprava
13.30-14.00 Networking*
14.00 Zatvaranje događaja

*Prilikom prijave sudionice navode networking target skupinu na temelju čega se radi raspored sjedenja. Dan prije eventa šaljemo listu sudionica.
**Izbor ribljeg ili mesnog menija uz ograničenu količinu pića

Cijena: 200 kn (160 kn + PDV)
Prijave na: www.womeninadria.com

Lunch&learn u ostalim gradovima: Split: 4.4.2013 Rijeka: 11.4.2013. Osijek: 17.4.2013. (PS)

 

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox