Ovo su najkvalitetnije web stranice za traženje posla u Hrvatskoj

U vrijeme kada je nezaposlenost iznimno aktualna tema, zanimljivo je vidjeti koju web stranicu u Hrvatskoj građani smatraju najkvalitetnijom kada je riječ o zapošljavanju. Rezultat istraživanja kvalitete centra GfK pokazuje da je u toj kategoriji pobjednik moj-posao.net.

Kada je riječ o web stranicama za zapošljavanje, odnosno web stranicama za traženje posla, hrvatski građani smatraju kako im stranica Moj-posao.net nudi uvjerljivo najveću razinu kvalitete.

Rezultat je to posebnog istraživanja kvalitete - DEEPMA - QUDAL - QUality meDAL koje je proveo renomirani međunarodni Centar za istraživanje tržišta GfK.

Na pitanje: "Koja web stranica za zapošljavanje, odnosno traženje posla nudi prema vašem osobnom iskustvu i/ili iskustvu vama bliskih osoba najveću razinu kvalitete u Hrvatskoj?" 26,2% ispitanika odgovorilo je - www.moj-posao.net. Drugo mjesto osvojila je stranica posao.hr (4,7% glasova), dok se na trećem mjestu smjestila web stranica Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - www.hzz.hr (3,2%).

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni nikakvi mogući odgovori te su oni slobodno mogli navoditi nazive web stranica za zapoljavanje za koje smatraju da u Hrvatskoj nude najveću razinu kvalitete. (PS/jh)

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox