Pad Facebooka

Najpopularnija društvena mreža na svijetu s više od 845 milijuna korisnika jutros je bila nedostupna i svi koji su pokušali provjeriti što se događa ostali su neugodno iznenađeni padom Facebooka, piše jutarnji.hr

Iako još uvijek nije poznato što je uzrokovalo rušenje zna se da su bez pogleda na profil osim u Hrvatskoj ostali i korisnici mnogih drugih zemalja: Albanija, Belgija, BiH, Bugarska, Hrvatska, Cipar, Danska, Estonija, Francuska, Finska, Njemačka, Mađarska, Island, Irska, Izrael, Italija, Makedonija, Malta, Norveška, Nizozemska, Portugal, Poljska, Rumunjska, Rusija, Srbija, Španjolska, Švedska, Švicarska, Turska, Ukrajina i Velika Britanija.

Nisu pogođene samo europske zemlje jer problemi su se proširili i na druge dijelove svijeta pa je tako nedostupan bio i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Egiptu, Gani, Pakistanu, Južnoafričkoj Republici, Šri Lanki i Zimbabveu. Hrvatski korisnici mogli su na svoje profile već oko 9 sati, ali Facebook je još uvijek nedostupan u nekim zemljama.

Problemi s ovim popularnim servisom počeli su oko 6 sati ujutro po našem vremenu. Još uvijek nije otkriven uzrok problema, a nije poznato niti koliko korisnika nije moglo pristupiti svojim profilima. (HT)

 

Izvor: www.jutarnji.hr

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox