PBZ Card ponudio idealan dar za nadolazeće blagdane

Vodeća kartična kuća u Hrvatskoj PBZ Card tržištu je predstavila najnoviju American Express karticu u svome portfelju – American Express Gift Card. Ova kartica, ponuđena upravo u predblagdansko vrijeme, pruža mogućnost izbora idealnog dara za dragu osobu, a radost darivanja čini još većom.

American Express Gift Card je prva prepaid kartica u American Express portfelju PBZ Carda. Ova kartica nudi sigurniju i praktičniju kupnju od gotovine te bolju financijsku kontrolu nad malim kupnjama koje su tradicionalno plaćane gotovinom. Namijenjena za darivanje u raznim prigodama poput blagdana, praznika, rođendana i drugih, ova kartica predstavlja idealan izbor za darivanje drage osobe. American Express Gift Card namijenjena je obazrivim i vrlo pažljivim darovateljima koji žele pokloniti nezaboravan dar. 

Darovana osoba ima mogućnost izabrati točno ono što želi. Kao takav American Express Gift Card je cijenjen i dobrodošao dar kod svih osoba, a darovatelju pruža osjećaj zadovoljstva jer je poklonio pravi dar. Nadalje, kao dio prestižnog American Express brenda, sinonima za vrhunsku svjetsku uslugu i proizvode, American Express Gift Card daje osjećaj prepoznatljivosti i pripadnosti krugu korisnika ovog prestižnog brenda. 

American Express Gift Card je prva American Express prepaid kartica u portfelju PBZ Carda, kojeg inače čini više od 20 različitih American Express proizvoda, istaknuo je Mislav Blažić predsjednik Uprave PBZ Carda.  

Uplate od 200 do 1.000 kuna

Na American Express Gift Card mogu se uplatiti sredstva u iznosu od 200, 500 ili 1.000 kuna. Iznos uplaćen u korist kartice ispisan je na njenoj prednjoj strani. Svakom kupnjom umanjuje se iznos uplaćenih sredstava. American Express Gift Card može se koristiti na više od 55.000 različitih prodajnih mjesta u Hrvatskoj s POS i samoposlužnim uređajima kao i na hrvatskim internetskim prodajnim mjestima.

Sve što trebaju učiniti svi oni koji žele darovati ovu karticu je posjetiti neku od odabranih poslovnica Privredne banke Zagreb d.d. (popis poslovnica nalazi se na www.americanexpress.hr i pbzcard.hr) te izabrati iznos koji žele uplatiti u korist kartice. Pri tome se zaračunava jednokratna naknada za izdavanje kartice od 15 kuna. Kartica s uplaćenim sredstvima je u prigodnoj, ukrasnoj kuverti te je spremna za darivanje i korištenje na prodajnim mjestima. (PS/HT)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox