Petrunjela Bura - nova voditeljica Ljudskih potencijala u Iskonu

 Petrunjela Bura je nova voditeljica Ljudskih potencijala u Iskonu. Petrunjela ima desetogodišnje iskustvo na području ljudskih resursa. Prije dolaska u Iskon radila je u one2playu kao voditeljica selekcije i razvoja, a prethodno u koncernu Agrokoru, u kompanijama Ledo i Mlinar.

Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a završava poslijediplomski studij Organizacija i management na Ekonomski fakultet u Zagrebu. Sudjelovala je na brojnim stručnim usavršavanjima u Hrvatskoj i inozemstvu.

 Iskon je poznat kao poslodavac u kojem vlada pozitivna radna atmosfera, u kojem se potiče otvorena komunikacija. Riječ je o izuzetno mladoj, dinamičnoj i atraktivnoj tvrtki sa 170 zaposlenika čija je prosječna dob 31 godina. Zadovoljstvo mi je što sam postala dio takvog tima i vjerujem da ću svojim znanjem i dosadašnjim iskustvom doprinjeti još boljem poslovnom okruženju u kojem se posebna pažnja poklanja zadovoljstu zaposlenika., izjavila je Petrunjela Bura, nova voditeljica Iskonovih Ljudskih potencijala. (PS/JK)

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox