Philips Inteligentna LED rasvjeta budućnost je "zelene gradnje"

U suradnji s World Green Building Councilom, Royal Philips Electronics omogućuje razvoj zelene gradnje pretvarajući inovativna rasvjetna rješenja u dobrobit ljudi, i to na ekološki odgovoran i isplativ način. Od 17. do 21. rujna Svjetski tjedan zelene gradnje usmjeriO JE pozornost na ključnu ulogu koju građevine imaju u očuvanju prirodnih bogatstava, štedeći novac i stvarajući radna mjesta uz omogućavanje zdravijeg mjesta za život, rad i zabavu.

Plan zelene gradnje' omogućit će nam da se dotaknemo globalnog problema ugljena, a rezultati će premašiti velike uštede energije i smanjene troškove, kaže Harry Verhaar, direktor odnosa s javnošću Philips Lightinga.

Naša inovativna rasvjetna rješenja nastavit će usmjeravati prema opipljivim beneficijama ljudi koji posjeduju ili žive u takvim građevinama. Građevine koje koriste LED rasvjetu postat će ugodnija mjesta za rad, a veća produktivnost bit će ključni dobitak za javnost i korporacije. Istovremeno će građevine dobiti na vrijednosti, a njihova renovacija stvorit će nova radna mjesta u građevinskom sektoru što je u današnjoj ekonomskoj situaciji veoma poželjno, dodao je.

Rasvjeta je odgovorna za 35% potrošnje energije u građevinama. Philipsova inteligentna rasvjeta omogućila je inovativna rasvjetna rješenja u poljskoj tvrtki Skanska Property i Marks&Spencer Food Store u Velikoj Britaniji.

Tijekom Svjetskog tjedna zelene gradnje 2012 bit će organizirane brojne aktivnosti diljem svijeta. Osim što je globalni World Green Building Council partner, Philips je i aktivni član nekoliko lokalnih Vijeća zelena gradnje. (ps/jk)

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox