POLIKLINIKA BAGATIN - Zajedno učimo, zajedno krojimo našu budućnost!

Poliklinika Bagatin je 20 godina sinonim za kvalitetu usluge u području medicine i estetike. Kroz godine se istaknula među ostalim poliklinikama i institucijama svojim jedinstvenim i sveobuhvatnim pristupom zdravlju i ljepoti, a kvalitetu njihovih usluga svakako su prepoznali i mnogobrojni zadovoljni domaći i inozemni klijenti. Moderna tehnologija, suvremene metode neinvazivnih liječenja i kirurških zahvata te vrhunsko educirani stručnjaci doprinijeli su tome da Poliklinika Bagatin pruža usluge koje prate svjetske standarde. Upravo iz tih razloga danas su vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj.

Svoju povijest Poliklinika Bagatin je započela 1995. godina kada je utemeljena kao Privatna ordinacija za maksilofacijalnu kirurgiju, a siloviti i brzi rast Poliklinike je obilježilo širenje djelatnosti i na ostale grane medicine – prvo širenje je bilo na dermatologijui kozmetologiju, a u 2015. otvoren je i stomatološki odjel koji pruža sve usluge dentalne stomatologije. Na 20 godišnjicu svog postojanja, Poliklinika Bagatin se prostire na dvije lokacije na ukupno 900m2, 18 ordinacija, 2 operativne sale, a u prostorima Poliklinike je trenutačno zaposleno 9 specijalista, 9 medicinskih sestara i 6 kozmetologa. Mogu se pohvaliti reputacijom u pružanju široke palete vrhunskih estetskih i zdravstvenih usluga svojim klijentima te su stvorili mjesto koje kombinira zdravlje i ljepotu nudeći potpuno individualni pristup.

Iza kvalitete usluga Poliklinike Bagatin stoji renomirano medicinsko osoblje (opći i plastični kirurzi, dermatolozi, stomatolozi i anesteziolog) i vrhunski kozmetolozi s dugogodišnjim iskustvom, a uspješan tim čine i stručnjaci za marketing i PR, ljudske potencijale, logistiku, te zaposlenici u administraciji koji omogućavaju uspješno poslovanje. Veliki fokus unutar svoje organizacije posvećuju kulturi učenja i predano rade na tome da omoguće svojim zaposlenicima kontinuirane edukacije i usavršavanja kako bi ostvarili svoj poslovni, ali i osobni potencijal. Uspješno rade na tome da stvore kulturu visoke učinkovitosti, prateći provjerene poslovne prakse iz svijeta i prilagođavajući ih svojim potrebama. Cilj njihove organizacijske kulture je stvoriti okruženje gdje zaposlenici mogu razvijati svoje potencijale kroz izazove i poticaje, razmišljati izvan okvira u dinamičnom poslovnom okruženju i svojim inovativnim idejama doprinijeti poslovanju.

Bagatin Akademija – tajna uspjeha poslovanja Poliklinike Bagatin

Poslovni uspjeh Poliklinike Bagatin leži u stručnosti, proaktivnosti i trudu zaposlenika koji čine srce njihove organizacije. Veliki fokus unutar svoje organizacije posvećuju kulturi učenja i potencijal. S tim ciljem je posebno osmišljena Bagatin Akademija koja doprinosi razvoju zaposlenika putem kontinuiranih edukacija i usavršavanja kako bi ostvarili svoj poslovni, ali i osobni uspjeh. Uspjeh takvog pristupa je odraz brzog uspjeha Poliklinike Bagatin.

Kontinuiranim i strateškim ulaganjem u stručnost i razvoj zaposlenika, Poliklinika Bagatin podiže stupanj kvalitete njihovih usluga i postiže najviši standard medicinskih i estetskih usluga koji su u koraku sa svjetskim standardima. Individualizirani pristup s kojim pristupaju klijentima, prenijeli su i na područje brige za zaposlenike što se očituje i u tri specifična modula same akademije.

Predavanja i radionice „Bagatin Akademije - Prestige“ i „Bagatin Akademija – Coaching & Sales“ namijenjene su unaprjeđenju profesionalnih i osobnih vještina zaposlenika i partnera Poliklinike Bagatin, dok je treći modul „Bagatin Akademija – Quality of Life Days“ namijenjen je i klijentima te vanjskim suradnicima zainteresiranim za unaprijeđenje kvalitete vlastitog života kroz osobni razvoj, stjecanje poslovnih vještina, edukacija iz područja fitnessa, njege lica i tijela te zdrave prehrane.

Predavanja, radionice i paneli su osmišljene s ciljem da se polaznici razvijaju, stječu vještine i podignu svijest o pružanju vrhunske usluge. Bagatin Akademija pruža priliku zaposlenicima da rade na sebi te tako steknu  poslovne vještine i znanje kako bi Poliklinika Bagatin ostala i dalje lider te postizala kompetitivnu prednost kvalitetom usluge. Osim prilika za učenje, Bagatin Akademija pruža platformu za jačanje timskog duha i zajedništva u ugodnom okruženju čime se stvara atmosfera zajedništva, poticanja i povezivanja kroz ozbiljan rad i učenje ali i opuštanje i zabavne aktivnosti poput team buildinga održanog na temu „Star Wars“.

„Bagatin Akademija - Prestige“  je svečano započela 28.11.2015. i službeni „kick off“ je obilježilo doslovno ispucavanje lopte od strane ravnatelja Ognjena Bagatina što je označilo početak jedne lijepe priče posvećene učenju i razvijanju. Fokus „Bagatin Akademije – Prestige“ je kvaliteta usluge, osobni razvoj i stvaranje Bagatin kulture u kojoj sudjeluju svi zaposlenici i partneri slušajući predavanja vrhunskih stručnjaka, javnih osoba i karizmatičnih ličnosti s bogatim iskustvom u raznim područjima društvenog života.  Za jednu zvjezdicu vrhunske usluge potrebno je neprestano iznenaditi klijente uslužnošću i kvalitetom usluge. Kako bismo najbolje prenijeli prednosti takvog iskustvo i zaposlenicima, Bagatin Akademija donosi i dodatni „wow“ efekt polaznicima kroz svaki modul.

Tijekom prvog ciklusa cijenjeni gosti su bili  direktor tvrtke Sandoz Igor Haralović, hrvatski nogometni reprezentativac Dario Šimić, Predsjednik uprave Hrvatske Poštanske Banke Tomislav Vuić, te bivši izvršni direktor kompanije Podravka Davor Perkov. Predavanja su također održali stručnjaci u svojim područjima poput fizičara Davora Pavuna, inače savjetnik za fiziku predsjednika SAD-a - Baracka Obame, izlaganjem na temu „Izazov ljubavi i kreativnosti“, John Thedham britanski stručnjak za kvalitete usluge, ugledni psihijatar prof. dr. sc. Slavko Sakoman sa svojim izlaganje o međuljudskim odnosima, uspješna poduzetnica i vlasnica Helen Doron licence za Hrvatsku  Danijela Haralović, psiholog i poduzetnik prof. dr. sc. Boris Blažinić, autor poznatog romana i predstave „260 dana“ Marijan Gubina, primabalerina Hrvatskog narodnog kazališta – Edina Pličanić, edukatorica i trenerica  Marija Kalinić, trener i edukator Katarina Pavliša sa svojim timom iz agencije Prave formule, voditeljica ljudskih resursa s mnogo iskustva rada u Konzumu Petra Glasnović, NLP coach Domagoj Liposinović te Matej Sakoman, trener i edukator te voditelj ljudskih potencijala i organizator Bagatin Akademije. “.

Bagatin Akademije je do sada bila usmjerena na razvoj zaposlenika Bagatin, no kvalitetom sadržaja prerasta u edukaciju koja pruža svojim polaznicima priliku za razvoj na poslovnim i osobnim razinama kako bi omogućila da polaznici postanu vrhunski i zaokruženi profesionalci koji postižu uspjeh u privatnom i poslovnom životu.

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox