Poliklinika Mazalin implementira digitalizaciju u sve segmente poslovanja

Privatna zdravstvena ustanova za ginekologiju i radiologiju - ultrazvučnu dijagnostiku Poliklinika Mazalin, svjesna činjenice da su krize često i prikrivene prilike, odlučila je ovu nesigurnu godinu iskoristiti za investicije kojima će dodatno unaprijediti svoje poslovanje. Do kraja ove godine Poliklinika će u potpunosti implementirati digitalizaciju u svim segmentima poslovanja čime će se omogućiti povećanje produktivnosti medicinskog osoblja, bolji ishodi liječenja, ušteda vremena pacijentima, ali i bolje iskustvo pacijenata.


Htjeli smo ovo nesigurno i izazovno razdoblje iskoristiti za nešto pozitivno i za realizaciju velikih investicija koje će unaprijediti poslovanje. Nakon proširenja medicinskog tima i investicija u najsuvremeniju opremu, odnosno u najmodernije ultrazvučne aparate za ginekologiju i radiologiju, odlučili smo se i na digitalnu transformaciju Poliklinike od koje očekujemo brojne benefite, od ubrzanja i povećanja učinkovitosti poslovnih procesa do smanjenja troškova. Svjesni smo da digitalizacija u punom smislu podrazumijeva i promjenu načina rada i drugačiji pristup poslu, ali spremni smo na nove izazove kako bismo unaprijedili naše poslovanje, ali i kvalitetu naših usluga i pružili najbolju skrb našim pacijentima, naglašava izvršna direktorica Poliklinike Mazalin Matija Matea Stojić. To je, nastavlja, posebno važno u doba borbe s pandemijom Covida-19, kada je timu Poliklinike na prvom mjestu sigurnost njihovih pacijenata, ali i potreba da im osiguraju dostupnu medicinsku skrb.

Vlasnica Poliklinike, dr. Tihana Mazalin dodaje da digitalizacija diže razinu usluge, posebice kvalitetu pregleda zahvaljujući ultrazvučnim medicinskim aparatima.

Oduševljeni smo Voluson ultrazvučnim aparatom na kojem trenutno radimo,  reakcije pacijentica na trudničkim pregledima su izvrsne, a olakšava nam i ginekološke preglede gdje postoje veći izazovi u dijagnostici. Veselimo se i skorašnjem ulaganju u novi multifunkcionalni, ginekološko-radiološki aparat, istaknula je dr. Mazalin.

Poliklinika trenutno poboljšava kompletnu IT pozadinsku infrastrukturu ustanove te uvodi CRM sustav koji će povezivati poslovanje i sve korake od trenutka kad se pacijent javi u Polikliniku dok ne postane pacijent. Konkretnije, CRM će objedinjavati sve podatke od narudžbi pacijenata, povijesti bolesti i svih medicinskih podataka zbog čega će svi radni procesi biti bolji, brži, jednostavniji i kvalitetniji. Vođeni misijom „Zdravlje je pravo bogatstvo“, cijeli tim Poliklinike Mazalin posvećen je promociji zdravlja i prevenciji bolesti, pa na svojoj internetskoj stranici redovito objavljuju stručne članke iz područja ginekologije, trudnoće, radiologije te ženskog zdravlja.

„Zahvaljujući digitalizaciji, iskustvo korisnika na našoj internetskoj stranici i digitalnim kanalima bit će poboljšano i unaprijeđeno, a pacijentice će dobiti još individualniji pristup i kvalitetniju komunikaciju na svakom koraku, od slanja upita, dolaska na pregled do praćenja zdravlja“, objašnjava Matija Matea Stojić. KB

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox