Ponovno uhićen Milan Horvat, optuženi iz slučaja Spice

Varaždinska policija je zbog gospodarskog kriminala uhitila dvije osobe, a mediji javljaju kako je jedan od njih Milan Horvat, suvlasnik Fima grupe kojemu se sudi u slučaju Spice.

Glasnogovornica varaždinske Policijske uprave Marina Kolarić potvrdila je da policija u suradnji s Općinskim državnim odvjetništvom u Varaždinu provodi kriminalističku istragu nad dvjema osobama zbog kaznenih djela vezanih uz gospodarski kriminal. Dodala je da su dvije osobe jutros dovedene u tu policijsku upravu radi nastavka kriminalističke istrage. Njihov identitet i pojedinosti slučaja nije željela otkriti. Najavila je da će policija više informacija iznijeti sutra.

Mediji javljaju da je jedna od privedenih osoba Milan Horvat te da slučaj zbog kojega je jutros priveden nema veze s aferom Spice u kojoj je, uz bivšeg potpredsjednika vlade Damira Polančeca i još šest osoba, optužen da je sudjelovao u pokušaju nezakonitog preuzimanja Podravke, pri čemu je ta koprivnička prehrambena tvrtka oštećena za gotovo 400 milijuna kuna. (Hina/jk)

 

Foto: Milan Horvat (Davor Puklavec/PIXSELL)

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox