Popularna aplikacija Croatia Top 100 od sada dostupna i na Apple AppStore-u za iPad korisnike

Hrvatska aplikacija "Croatia Top 100", čiji je zlatni medijski pokrovitelj portal Poslovni savjetnik, o kojoj su u zadnjih dvadesetak dana pisali brojni svjetski mediji, od danas je dostupna i za Apple iPad korisnike - diljem svijeta - na čak 15 svjetskih jezika.

Aplikacija "Croatia Top 100" od je dostupna na svjetskom tržištu za više od 30 milijuna iPad korisnika u svijetu i u potpunosti besplatna za sve korisnike Apple iPad uređaja.

Jednako kao i Android verzija, Apple iPad "Croatia Top 100" aplikacija ističe se činjenicom da je to u ovome trenutku jedina turistička aplikacija na svijetu dostupna putem AppStorea na čak 15 svjetskih jezika: engleskom, češkom, njemačkom, španjolskom, francuskom, hrvatskom, mađarskom, talijanskom, poljskom, ruskom, slovenskom, srpskom, arapskom, japanskom i kineskom.

 

Apple iPad "Croatia Top 100" aplikacija za odabrane i prezentirane stvari daje kratak i jezgrovit tekstualni opis, posebno biranu impresivnu fotografiju odnosno fotografije, točnu lokaciju mjesta (GPS), rutu kako od vaše trenutne pozicije doći do opisane lokacije, linkove na više sadržaja o opisanom mjestu na drugim lokacijama na internetu i drugo.

Vodič kroz najbolje turističke destinacije

Zadovoljni smo što je inovativna aplikacija Croatia Top 100 prošla i strogu kontrolu Apple-a i što je sada dostupna i za više od 30 milijuna Apple iPad korisnika diljem svijeta. Veseli nas što o ljepotama i znamenitostima Hrvatske sada na svojem materinjem jeziku mogu saznati i korisnici iPad-a u dalekim i egzotičnim zemljama poput Kine, Japana ili Saudijske Arabije... , navodi Robert Slavečki, idejni kreator ove inovativne aplikacije koja je u cijelosti osmišljena i realizirana u Hrvatskoj u zajedničkoj suradnji nekoliko hrvatskih tvrtki.

U kreiranju Croatia Top 100 aplikacije temelj ideje je poznata premisa: "Jedna slika govori tisuću riječi". Croatia Top 100 vodi vas stoga kroz najbolje hrvatske turističke destinacije, najbolja hrvatska jela, hotele, restorane, običaje i proizvode prikazujući vam za svaku od njih samo jednu pažljivo biranu impresivnu fotografiju. Svaku fotografiju isto tako prati strogo birana jedna, i samo jedna rečenica koja na najbolji način ukratko opisuje srž prezentiranog za svaki od Top 100 prikazanih sadržaja. (PS/JK)


 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox