Popunjeno! Mini Akademija Poslovnog savjetnika 2023.-10 predavača, 24 sata predavanja!

Od 9. do 12.5.2023., Zagreb, 10 predavača, poklon paket sponzora by Nivea, Montana i Linico

Dvanaestu godinu portal Poslovni savjetnik organizira jedinstvenu radionicu za office managere, voditelje/ice ureda, tajnice/ike i administrativne djelatnike u privatnom i javnom sektoru,, pod nazivom Mini Akademija Poslovnog savjetnika od 9. do 12.5.2023. u centu Zagreba, Kennedyev trg 2, Zagreb, učilište Effectus.


Ona ili on je najčešće produžena ruka managera/ravnatelja i drži sve tokove u tvrtki/instituciji pod kontrolom - tajnik/ica, office manager ili administrator/ica je kao krvotok koji omogućuje neometano kolanje informacija održavajući pravilne i uredne poslovne procese u tvrtki/instituciji. Bez stalne edukacije i rada na sebi, nemoguće je održati kontinuitet kvalitete rada. Stoga, dvanaestu godinu za redom Poslovni savjetnik educira, upravo ovu kategoriju poslovnih ljudi. 

Prijaviti se možete na tel. 01 49 21 737 ili na info@poslovni-savjetnik.com

PROGRAM MINI AKADEMIJE MOŽETE VIDJETI OVDJE.

Svakom sudioniku poklon paket sponzora by NIVEA!

U sklopu ovogodišnje mini Akademije u četiri dana kroz 24 interaktivna školska sata i čak 10 vrhunskih predavača omogućit  ćemo vam da usvojite ili se podsjetite znanja iz čitavog niza područja poslovanja neophodnih za uspješno obavljanje posla.

Program je namijenjen office managerima, tajnicima/tajnicama, voditeljima uredima, administratorima ali i svim poslovnim ljudima koji se žele razvijati i usavršavati u poslovnom i privatnom dijelu svog života.

Predavači su vrhunski stručnjaci Mladen Jančić, Toni Babić, Asja Lajtman, Ivana Radić, Kamilo Antolović, Ivana Fakin, Miljenko Bošković, Marko Alerić, Saša Petar, Marija Novak Ištok

Datum: od 9. do 12.5.2023.
Vrijeme: od 10 do 16 sati
Mjesto: Zagreb, Kennedyev trg 2, učilište Effectus

Cijena jedne kotizacije za četverodnevni program: 300,00 eur +  pdv 25%

U cijenu kotizacije uračunata su četiri dana predavanja prema programu, te radni materijali koji će se moći preuzeti na portalu Poslovni savjetnik. Svaki polaznik dobit će i diplomu (potvrdu) o sudjelovanju na Akademiji, te poklon paket sponzora Nivea. U program će se uključiti i sponzori Linico i Montana.

Broj mjesta sudionika mini Akademije je ograničen, stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme! Više informacija možete dobiti na broju telefona 01/ 49 21 742

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox