Poskupljuju zajedničke HŽ-ZET pretplatne karte?

Građani Zagreba koji su kanili kupiti ZET-ovu mjesečnu kartu za ožujak ostali su zatečeni stanjem na šalteru. Karte se još ne mogu kupiti. Dobra vijest je da su mjesečne karte iz veljače važeće do 7. ožujka, loša da će cijene poskupjeti, piše net.hr.

Na tragu poskupljenja ide i činjenica da se od 18. siječnja građanima naplaćuje vožnja tramvajima i u središtu Zagreba, a koja je do tada bila besplatna. Na internetskoj stranici Grada Zagreba tada je bilo objavljeno - Kako je obrazložio zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odluku je donio potaknut i razmišljanjima gradskih zastupnika, a to je i prihvaćanje inicijative ZET-a iz prosinca prošle godine. Pravi razlog da nedostaje novca, nije se dao isčitati u službenim obrazloženjima.

Iako vijest o poskupljenju prijevoza nije potvrđena iz ZET-a, piše net.hr, za pretpostaviti je da su nove cijene razlogom kašnjenja izdavanja mjesečnih karti za ožujak. Nekriznih godina iz ZET-a su pružane mnoge benificije značajnom broju građana, no dolaze li one zapravo sada na naplatu?(mš)

 

 

Izvor: www.net.hr

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELLPodjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox