Poslovni sastanci za hrvatske biznismene na stadionima u Poznanu i Gdnjasku

UEFA hrvatskim poslovnim korisnicima nudi spajanje prestižnog s korisnim i organiziranje poslovnih sastanaka na stadionioma u Poznanu i Gdanjsku. Riječ je o posebnim UEFA EURO 2012 Club Prestige paketima, koji garantiraju najbolja mjesta za svaku utakmicu.

U programu gostoprimstva na posljednjem europskom nogometnom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj već je sudjelovalo 800 Hrvata. A za predstojeće prvenstvo je UEFA prodala oko 80 posto od ukupnog broja ekskluzivnih ulaznica.

 Program gostoprimstva ove će godine koristiti poslovni korisnici iz cijele Europe, Izraela, ali i Kine i Bliskog Istoka. Time se stvara prilika za izravni kontakt s potencijalnim partnerima iz mnogih zemalja, budući da Club Prestige, uz mogućnost praćenja utakmica s ekskluzivnih lokacija, nudi i vrijeme za susrete i razgovor prije i nakon utakmica, u jedinstvenom međunarodnom okruženju. U sklopu Club Prestige programa, najvjerniji navijači imaju priliku birati između Platinum i Gold paketa. U Club Prestige Platinumu navijači imaju pristup privatnim ložama, a u Club Prestige Goldu otvorenom poslovnom prostoru za gostoprimstvo. Prije utakmica, navijače očekuje dodatna zabava, koja uključuje glazbu uživo i interaktivne igre u kojima se gosti pretvaraju u nogometaše ili sportske komentatore.

Cijene

 Pripremajući ponudu za Club Prestige, UEFA je razmišljala i o željama navijača izabranih reprezentacija. Za navijače hrvatske reprezentacije je UEFA, u sklopu paketa Prestige Gold, pripremila paket Team Series Croatia koji uključuje tri utakmice u skupini: protiv Irske, Italije i Španjolske, za 3900 eura.

Posebni paketi za pojedine utakmice hrvatske reprezentacije također su dostupni i u programima Club Prestige Platinum i Club Prestige Gold. Utakmice Hrvatska-Irska i Hrvatska-Italija, održat će se u Poznanu 10. i 14. lipnja i dostupne su kao pojedini Gold paketi za 1450 eura i kao privatne lože za 10 ili 20 osoba po cijeni od 1950 eura po osobi. Treća utakmica skupine protiv svjetskog prvaka Španjolske, održat će se u Gdanjsku za koju navijači mogu kupiti korporativni paket gostoprimstva po cijeni od 1450 eura za Gold paket i 2250 eura po sjedalu u Platinum paketu. (PS/JK)

 

 

 

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox