Poslovni savjetnik ponosni Superbrand Exclusive 2016.

Superbrands Hrvatska je završio s ovogodišnjim odabirom i ocjenjivanjem najboljih brendova na hrvatskom tržištu. Brendove su i ove godine ocjenili neovisnim glasanjem Stručnog vijeća koji su time predstavili glas struke te istraživanjem tržišta čime su dobili mišljenje krajnjeg potrošača pa je tako Poslovni savjetnik, jedinstveni poslovni mjesečnik izabran za Superbrands i nosi pravo na ekskluzivnu oznaku – Superbrands Exclusive 2016.


Komunikacijom Exclusive znaka Superbrands ove godine proslavlja desetogodišnju obljetnicu u Hrvatskoj.

I ove godine glavne ocjenjivane karakteristike brenda bile su: kvaliteta, različitost, pouzdanost i emotivni učinak; glavni faktori koji diferenciraju brend i njegovu snagu na otvorenom tržišno-komunikacijskom polju.

Časopis Poslovni savjetnik startao je u studenom 2004. godine sa, za izdavačku branšu, malim početnim kapitalom i redakcijom od svega dva visoko motivirana i educirana zaposlenika koji su sve radili sami, od osmišljavanja koncepcije časopisa do marketinga. Dokazali su da se upornošću, radom, vizijom, voljom i strašću sve može ostvariti. Danas, nakon 12 godina redovnog izlaženja časopis Poslovni savjetnik jedan je od najjačih hrvatskih brendova, originalan, kvalitetan hrvatski poslovni medij, koji je u prvom redu koristan, koji se ne baca nakon što se pročita, koji pruža savjet i praksu s ciljem unaprjeđenja poslovanja čitatelja. Uz tiskano izdanje postoji i istoimeni portal i aplikacija za pametne uređaje.

Sandra Mihelčić, CEO Business Media Group

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox