Povoljna rabljena vozila s garancijom? Da – u Auto Hrvatska Automobilima

Za kupnju povoljnih rabljenih vozila više nema potrebe za odlazak u inozemstvo kada Auto Hrvatska Automobili nude sve na jednom mjestu – povoljna vozila, osiguranje i garanciju. 

Kupnja rabljenog vozila često je rizik, a mnogi se odlučuju za odlazak u inozemstvo radi bolje ponude. No, dostupnost povoljnih rabljenih vozila s garancijom nikada nije bila bliža – u Auto Hrvatska Automobilima. Naime, Auto Hrvatska Automobili, članica Poslovne grupe za program osobnih vozila koja okuplja ovlaštene prodajno-servisne centre u Zagrebu, Karlovcu, Zadru i Puli, nudi široki raspon osobnih i gospodarskih vozila, veliki izbor testnih i salonskih vozila iz bogate ponude marki, a sva su vozila provjerena i s garancijom! Više nije povoljnije ići kupovati rabljeno vozilo van Hrvatske (u Europu) nego ga se više isplati kupiti upravo tu gdje možete naći sve na jednom mjestu.

Auto Hrvatska Rabljena Vozila, s dugogodišnjom tradicijom, u ponudi imaju preko 200 rabljenih vozila – testnih i salonskih. Na rabljena vozila daje se međunarodna garancija u proširenom obujmu, a sva su vozila iz provjerenih izvora te imaju garanciju kilometraže. Auto Hrvatska Rabljena Vozila također nude i mogućnost zamjene staro za novo, staro za staro, besplatnu procjenu vozila i otkup vozila, a kod otkupa nema ograničenja u starosti i marki vozila te je isplata u roku 24 sata. Financiranje imaju kroz leasing, kredite i kartičarske kuće. Sve usluge objedinjene su u posebnoj akciji „ključ u ruke“ koja olakšava potencijalnim kupcima da dođu do svojih željenih vozila kako bi dobili sve na jednom mjestu.

Dugoročni plan AH Automobila obogaćivanje je ponude rabljenih vozila iz Hrvatske, ali i iz Europe te daljnje podizanje nivoa usluge. Kako bi pružili što kvalitetniju uslugu i zadovoljili sve potrebe kupaca, za sve kupce vozila osiguravaju i nude povoljno održavanje – jer briga o kupcu ne prestaje kupnjom. Nadalje, svako vozilo može se isprobati, a prolazi i detaljan pregled prije kupnje tako da se kupcu osigura potpuna informacija prije same kupnje.

Za više informacija posjetite: http://autohrvatska.hr/, a u svakom trenutku sve ponude vozila može pogledati na stranici www.autohrvatska.hr/automobili/rabljena-vozila

(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox