Poziv na nominacije za godišnju nagradu NajTajnica.hr 2020.

Portal Poslovni savjetnik, u suradnji s tvrtkom za istraživanje tržišta Heraklea, jedanaestu godinu organizira izbor i dodjelu godišnjih nagrada najboljim hrvatskim tajnicama i tajnicima, NajTajnica.hr. Nagrada će se dodijeliti u tri ravnopravne kategorije: za male i srednje tvrtke, velike tvrtke, te za javne institucije u sklopu mini Akademije Poslovnog savjetnika u listopadu 2020. godine u Zagrebu. Pozivamo vas da nominirate osobe za koje smatrate da su svojim radom zaslužile ovu renomiranu nagradu.

Nominacijski listić možete preuzeti ovdje a prijaviti se možete na info@poslovni-savjetnik.com

Okruženje u kojem tajnica ili tajnik djeluje uvelike utječe na način kojim se upravlja tvrtkom, u što dakako spada korporativni imidž, te “osobni imidž” srednjeg i visokog menadžmenta. Neke od organizacijskih tehnika koje preuzima “moderna” tajnica/ik 21. stoljeća spada u kategoriju visoko obrazovnog kadra kao što je poznavanje više stranih jezika, odlično znanje rada na računalu, baratanje vještinama organizacijskog djelovanja, opća kultura, poslovne komunikacije te istančan osjećaj pragmatičnog rješavanja zadaća u vremenu i situacijama.

Današnja tajnica/ik više nije „samo“ osoba koja kuha kave, kopira dokumente i javlja se na telefon, kako ju je javnost uglavnom percipirala. Ona ili on predstavlja prvi dojam tvrtke, prvi kontakt s klijentima i partnerima; mora biti upoznata sa svim područjima poslovanja te pored ostalih sposobnosti imati i istančane organizacijske i komunikacijske vještine. Upravo stoga portal Poslovni savjetnik godinu za godinom radi na afirmaciji ove struke te dodatnoj edukaciji svih administrativnih djelatnika.
Posjetitelje i ove godine očekuje pregršt korisnih i interesantnih predavanja vrhunskih predavača te pokloni sponzora.

Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 737. (A.Č/PS)

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox