Poziv na nominacije za nagradu B2B Superprodavač 2022.

U organizaciji portala Poslovni savjetnik, dvanaestu godinu za redom!

Portal Poslovni savjetnik bira i dodjeljuje nagrade najboljim hrvatskim B2B prodavačima - B2B SUPERPRODAVAČ godine.

Nikada kao sada nije bilo toliko važno zadržati postojeće klijente i produbiti poslovni odnos s njima, ali isto tako i privući nove klijente koji će Vas prepoznati kao kvalitetno rješenje. S druge strane prodaja je vještina, prodaja nije nešto s čim se morate roditi niti je super prodavač genetski predodređen. S tom misli i potrebom za što boljim prodajnim vještinama, rezultatima te metodama privlačenja novih klijenata, odlučili smo nagraditi najbolje hrvatske B2B prodavače te s javnošću podijeliti njihova iskustva, rezultate i metode prodaje, predstaviti ih osobno kao i tvrtke u kojima rade.

Sudjelujte u natječaju za nagradu B2B Superprodavač godine koja će se u tri jednako vrijedne kategorije dodijeliti 21.10.2022. u sklopu tradicionalne dvodnevne konferencije Superprodavač.

Portal Poslovni savjetnik zajedno s tvrtkom Heraklea, provest će mystery calling - tajni kupci će zvati i posjećivati tvrtke, slati elektronske poruke B2B prodavačima te ih pitati razna pitanja i tražiti određene informacije vezane uz njihove B2B proizvode i usluge, bez obzira na vrstu djelatnosti. Cilj je svega utvrditi koliko su B2B prodavači/ce ljubazni, proaktivni, stručni, vješti i snalažljivi, imaju li potencijala za unapređenje svojih sposobnosti, te na kojim područjima.

Nominirati možete sebe ili kolegu/icu putem nominacijskog listića kojega je potrebno poslati na e-mail info@poslovni-savjetnik.com najkasnije do 01.09.2022.

Više informacija možete dobiti na broju telefona 01 49 21 742 ili na info@poslovni-savjetnik.com PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox