Praktična radionica: Predstečajni i stečajni postupak te osiguranje potraživanja radnika u slučaju stečaja u praksi

27.10.2016. (četvrtak), Zagreb, hotel Antunović, Zagrebačka avenija 100a od 9.30 do 16 sati

Cilj radionice je pružiti odgovore na aktualna pitanja koja se postavljaju pred vjerovnike i dužnike u predstečajnom i stečajnom postupku. Polaznici radionice će biti upoznati sa propisima koji se primjenjuju u predstečajnom i stečajnom postupku, načinu podnošenja prijedloga za otvaranje predstečajnog i stečajnog postupka, pravnim učincima otvaranja predstečajnog i stečajnog postupka na potraživanja vjerovnika te na ovršne, upravne i druge sudske postupke u tijeku. Polaznici će na radionici biti upoznati i sa zakonskim pravilima: o poslovanju dužnika nakon otvaranja predstečajnog i stečajnog postupka, sklapanju predstečajnog sporazuma, unovčenju stečajne mase, redu namirenja stečajnih vjerovnika, stečajnom planu, skraćenom stečajnom postupku i drugim pravilima predstečajnog i stečajnog postupka.

Polaznici radionice biti će upoznati i sa načinom podnošenja zahtjeva za ostvarivanje prava radnika u slučaju stečaja i blokade računa poslodavca te obvezama poslodavca u slučaju neisplate plaće radnicima. Teme koje se obrađuju na radionici potkrijepljene su odgovarajućim primjerima iz sudske prakse, a polaznicima je osigurana prezentacija sa popratnim materijalima (primjeri akata iz prakse) te potvrda o sudjelovanju.

Radionica je namijenjena računovođama, revizorima, odvjetnicima, javnim bilježnicima, pravnicima, obrtnicima i drugim poduzetnicima, udrugama, direktorima, managerima, voditeljima ureda, voditeljima kadrovskih službi, sindikatima i drugim predstavnicima radnika i svima drugima zainteresiranim. Na radionici će biti pruženi konkretni odgovori na Vaša pitanja sa diskusijom na njenom kraju! 

Cijena jedne kotizacije: 980,00 kn +  pdv 25% (ukupno: 1.225,00kn) što molimo uplatiti na IBAN broj HR0223600001101500130Centar za računovodstvo i financije d.o.o., Zagreb prije održavanja seminara
Više informacija i prijaviti se možete na brojevima telefona 01/49 21 737 i 01/49 21 742 i/ili na sanja@ripup.hr te na fax. 01/48 36 099. 

lovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox