Praktično znanje u međunarodnom okruženju kroz Nestlé Summer's Cool program

Najveća prehrambena kompanija na svijetu ovih je dana objavila javni poziv za sudjelovanje u besplatnoj trotjednoj online edukaciji Summer's Cool.


Program je namijenjen studentima završnih godina i diplomcima s područja Hrvatske, Srbije, Bugarske i Rumunjke. Trajat će u razdoblju od 29. lipnja do 17. srpnja i na jednom će mjestu okupiti Nestlé stručnjake-predavače iz područja kao što su marketing, e-poslovanje, financije, PR, logistika i sektor planiranja te ljudski potencijali.

"Edukacija mladih i njihova priprema za ulazak na tržište rada ostaju jedna od Nestlé prioritetaza budućnost. Summer's Cool program konkretno je namijenjen mladima koji su željni stjecanja novih iskustava u međunarodnom okruženju i praktičnije primjene znanja koja su usvojili tijekom formalnog obrazovanja" - izjavila je Irena Kurtanjek, voditeljica korporaticnih komunikacije, Nestlé Adriatic.  

Radionice će se održati virtualno uz pomoć Microsoft Teams platforme. Broj sudionika je ograničen na pet mladih iz svake zemlje, a jedini preduvjet za sudjelovanje je dobro znanje engleskog jezika. Prijave su moguće do 10. lipnja putem linka: https://bddy.me/3dCP4mH. PS/SŠ

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox