Predsjednik uprave hotelske grupe Falkensteiner Otmar Michaeler proglašen hotelijerom godine

U okviru nagrade za lidera godine („Leaders of the Year Award") poznati gastronomski stručni magazin Rolling Pin izabrao je Otmara Michaelera, predsjednika uprave grupe FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, za hotelijera godine.

Stručni žiri, u čijem sastavu su bili i ugledni kuhari Johann Lafer i Thomas Dorfer, donio je finalnu odluku da predsjednika uprave Otmara Michaelera hotelske grupe Falkensteiner imenuje „hotelijerom godine".

"Otmar Michaeler pokazao je odvažnost za izrazito napredne projekte s tvrtkom Falkensteiner Michaeler Tourism Group, koja se danas ubraja u vodeće turističko-hotelijerske tvrtke u Središnjoj i Jugoistočnoj Europi te si je time nadmoćno osigurao poželjnu titulu", obrazložio je žiri svoj izbor za dodjelu priznanja.

 "Iznimno me raduje ova nagrada za hotelijera godine. Ona pokazuje da smo sa svojim projektima i ciljevima na ispravnom putu. Osobito sam, naravno, ponosan na to što su me stručnjaci iz gastronomije i hotelijerstva nominirali za tu nagradu", navodi Otmar Michaeler. "Naše je hotelske projekte moguće realizirati samo uz pomoć motiviranog tima koji se nalazi u pozadini svega. Upravo su naši suradnici ti koji hotelskoj grupi Falkensteiner daju karakter i šarm. Stoga je ova nagrada u prvom redu namijenjena njima."(PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook /LinkedI /Twitter

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox