Predstavljamo ArhiBau.hr 2023 - Najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji

ArhiBau.hr, najveći sajam arhitekture i graditeljstva u regiji, u organizaciji Društva arhitekata Zagreba, održat će se od 26. rujna do 1. listopada 2023. godine na Zagrebačkom velesajmu uz komplementarne sajmove interijera i dizajna. U svom trećem izdanju, ArhiBau.hr nastavlja misiju promicanja kulture građenja i održivog razvoja.


Povežite se s regionalnim kupcima i dobavljačima

Kao mjesto susreta struke i prakse, ArhiBau.hr je jedinstvena platforma za direktan kontakt, umrežavanje, prezentaciju vlastitih proizvoda i usluga te razmjenu zanimljivih i korisnih informacija s arhitektima i projektantima, građevinskim tvrtkama i obrtnicima, trgovcima građevinskim materijalom i opremom, investitorima, uradi-sam entuzijastima te širom publikom koja dijeli interes za suvremenu arhitekturu i graditeljstvo.

Inovativne tehnike i proizvodi, zelene tehnologije i obrazovanje kadrova u samom su centru koncepta ovog projekta, uz veliku posvećenost Novom europskom Bauhausu te zelenoj i digitalnoj tranziciji.

Ugradite svoj dio u priču o budućnosti prostora

Sajam donosi mnogobrojne mogućnosti za tvrtke izlagače, predavače i posjetitelje.

Kao izlagači tvrtke se mogu povezati s regionalnim tržišnim igračima, proširiti mrežu kontakata, prezentirati vlastite proizvode i usluge te sudjelovati u budućem planiranju i upravljanju javnim i privatnim prostorom u regiji! Postanite izlagač na ArhiBau.hr i pridružite se liderima industrije poput NEXE d.d., BETON-LUČKO RBG d.o.o., Wienerberger Hrvatska, Vaillant d.o.o., Geosoft d.o.o., Gealan d.o.o., DRACO d.o.o., ISO SPAN Hrvatska i mnogim drugim!

Posjetitelji će na sajmu imati priliku pronaći inspiraciju za vlastite projekte gradnje, preuređenja ili renovacije, osvježiti svoje znanje o najnovijim tehnologijama kroz korisne stručne prezentacije, upoznati proizvođače i izvođače radova, isprobati najsuvremenije materijale, kao i ostvariti brojne sajamske popuste. Zavirite u životne i radne prostore sutrašnjice!

U sklopu sajma održat će se i prateća stručna konferencija s temom “Prostor budućnosti / Budućnost prostora“ na kojoj će domaći i inozemni arhitekti, urbanisti, građevinari te drugi stručnjaci raspravljati o ulozi arhitekture i graditeljstva u oblikovanju životnih i radnih prostora budućnosti. Stručni dio konferencije održat će se od 27. do 29. rujna 2023. godine, a svoje sudjelovanje potvrdila su domaća i svjetski poznata i priznata imena u svijetu arhitekture poput; Rintala Eggertsson Architects, Atelier 10, Raumlaborberlin, Rotor Collective, Nigel Thorne, NFO, SKROZ, SANGRAD+AVP, POPARH, VMD, Spegra, NEKOLIKO, autorski tim MMPS i Siniša Bodrožić.

Sinergija uspjeha - 5u1

Ovogodišnji ArhiBau.hr održava se istovremeno sa čak četiri manifestacije: sajmom namještaja i uređenja interijera Ambienta, festivalom Zagreb Design Week, sajmom umjetnina Art Zagreb i sajmom Hotel & Gastroteh. Zajednički nastup u povezanim paviljonima Zagrebačkog velesajma omogućit će posjetiteljima da na jednom mjestu, uz jednu zajedničku ulaznicu, saznaju sve novosti iz područja arhitekture, graditeljstva, unutarnjeg uređenja, dizajna i umjetnosti.

Budite dio najznačajnijeg sajamskog događaja u zemlji, koji će ove godine svojim sadržajem zasigurno zainteresirati i struku i široku publiku!

Vidimo se na ArhiBau.hr 2023! PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox