Predstavljanje Kukuriku koalicije u Dubrovniku

Čelnici Kukuriku koalicije Zoran Milanović, Radimir Čačić, Branko Grčić i Arsen Bauk danas su u dubrovačkom kinu Sloboda predstavili program ove koalicije.

 

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović ustvrdio je kako je u Hrvatskoj ubijena vjera i optimizam, što se mora promijeniti te je naš zadatak donositi odlučne, hrabre i dobro promišljene odluke, a ne bolne rezove.

Mi tražimo povjerenje građana za promjene i odluke koje ćemo donositi zajedno s građanima - istaknuo je Milanović te dodao kako "smo za naš uspjeh odgovorni mi sami, a jednako tako i za evenutalne loše odluke". On je također obećao da će Dubrovnik biti povezan s ostatkom Hrvatske modernom prometnom vezom, odnosno modernom autocestom koja će ići od Ploča kroz dolinu Neretve, susjednu BiH do Dubrovačkog primorja.

Kad je u pitanju Pelješki most, Milanović je kazao kako se u tom slučaju ljude varalo. Kao jednu od temeljnih postavki Kukuriku koalicije, Milanović je naveo borbu za Hrvatsku koja će imati stabilan proračun i u kojoj će svaki stanovnik imati plus na računu. (Hina)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox