Preporod kože kolagenom iz Afrodite

O važnosti kolagena, koji je glavni strukturni protein i neizostavan sastavni dio kože, kose i noktiju, naveliko se govori i piše. U Kozmetici Afrodita su, uz lansiranje nove linije za njegu lica 4D COLLAGEN, za javnost pripremili zanimljiv »talk show« o kolagenu,  glavni akteri kojeg su bili voditeljica Sanja Doležal sa gostima: Natašom Pinoza – Afroditinom ambasadoricom i službenim licem linije 4D COLLAGEN, Marijom Borić, kazališnom, televizijskom i filmskom glumicom te dr. Aleksandrom Milenovićem, plastičnim i estetskim kirurgom.

Gosti su, svaki na svoj način, govorili o kolagenu i o posljedicama njegove degradacije u koži zbog prirodnog ali, na žalost, i neizbježnog procesa starenja, koji počne u tridesetim godinama i na koži ostavlja trag bora i gubitka elastičnosti. Inovacija iz Kozmetike Afrodita, pod imenom 4D COLLAGEN, uspješno rješava baš ove probleme kože. Linija 4D COLLAGEN temelji se na naprednoj, višeslojnoj kolagenskoj formulaciji s morskim kolagenom i biološko aktivnima peptidima te na površini kože omogućuje trenutni učinak liftinga a u dubljim slojevima dugoročno potiče tvorbu kolagena.

Rezultati nakon upotrebe upravo oduševljavaju: posljedično se smanjuje pojava linija i bora do 31% a vidljivo se poboljšava tonus kože. Možemo govoriti o pravom preporodu kože i o učinkovitoj njezi koja je više od liftinga.

Linija 4D COLLAGEN sastoji se od širokog spektra proizvoda koji zadovoljavaju  sve potrebe kože u tridesetim godinama i uključuje Hidratantni serum za intenzivni osjećaj hidratacije, Kreme za normalnu-mješovitu kožu i za suhu kožu, Kremu oko očiju, Sleeping masku za bogatu njegu dok spavate i Ampule za 7-dnevno maksi pomlađivanje. Veliki broj pozvanih predstavnika medija, blogerica i posebnih gostiju je nakon »talk showa« druženje nastavilo u prekrasnom ambijentu vidikovca Zagreb Eye, gdje su u Afroditinom kutku ljepote isprobali sve predstavljene proizvode linije 4D COLLAGEN, a stručnjaci Kozmetike Afrodita su sa veseljem podijelili savjete o ispravnoj i kvalitetnoj njezi kože.

(PS/Z.R.)

 

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox