Prima najmještaj u izvoznoj ekspanziji

Ovogodišnji međunarodni samaj namještaja u njemačkom Bad Salzuflenu M.O.W., koji se ujedno smatra i najznačajnijim sajamom ove industrije u Europi bio je iznimno uspješan za Prima Grupu, najvećeg hrvatskog proizvođača namještaja.Primin dizajnerski tim za ovogodišnji je nastup na sajmu osmislio trendi namještaj vrhunske kvalitete, poput modernih kutnih garnitura i ležajeva, kuhinja i namještaja za blagovaonice. Moderan dizajn, vrhunska kvaliteta i korektna cijena bili su razlog da Prima Grupu prepoznaju najveći svjetski trgovački lanci namještajem poput Kika grupacije, OTTO GmbH iz Njemačke, te Porta.

M.O.W. jedan je od najznačajnijih sajmova namještaja u Europi s 30 godišnjom tradicijom te se smatra važnom platformom za prezentaciju i promociju novih trendova i inovacija na području proizvodnje namještaja. U društvu više od 500 izlagača iz 31 zemlje, PRIMA GRUPA je potvrdila svoj status relevantnog strateškog partnera i izvoznika u mnogobrojne europske zemlje. Na samostalnom štandu površine 400 m2, PRIMA GRUPA predstavila je novitete iz asortimana tapeciranog, masivnog i pločastog namještaja

"Hrabro kombiniranje atraktivnih boja i materijala vrhunske kvalitete rezultiralo je velikim interesom kako sadašnjih, tako i potencijalnih partnera. Iznimno smo zadovoljni činjenicom da PRIMA GRUPA iz sezone u sezonu bilježi rast izvoza, a proizvodni programi se kontinuirano usavršavaju novim estetskim i tehničkim rješenjima. Višegodišnji trud se polako, ali sigurno kapitalizira na zahtjevnom europskom tržištu, a broj zemalja s kojima PRIMA GRUPA surađuje u stalnom je porastu. Tako u 2015. očekujemo minimalno 30 postotno povećanje izvoznih prihoda u odnosu na tekuću godinu. ", izjavila je direktorica Prima namještaja Gordana Pušetić.

Ovogodišnji poslovni rezultati posebno su obradovali 2200 Priminih djelatnika koji, iako u teškim vremenima za drvnu industiju u Hrvatskoj, ipak vide svoju svijetlu budućnost. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

 

 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox