Printec Croatia je novi dobitnik certifikata Poslodavac Partner

Printec Croatia zadovoljio je visoke standarde certifikata Poslodavac Partner i postao novi dobitnik ovog prestižnog priznanja u području upravljanja zaposlenicima. Na svečanoj dodjeli, certifikat je direktoru Printec Croatia Slavenu Vrhovskom uručio Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO. Stručni tročlani tim ocijenio je 45 procesa upravljanja zaposlenicima u Printec Croatia prema Knjizi standarda koja je posljednji puta revidirana 2012. godine u suradnji s vodećim stručnjacima u upravljanju ljudskim resursima u Hrvatskoj. Kako bi stekao certifikat Printec Croatia je morao zadovoljiti najmanje 75% ukupnih bodova u 5 ocjenjivanih područja: strategija, regrutiranje i selekcija, rad, motivacija i nagrađivanje, usavršavanje i razvoj te odnos prema zaposlenicima.

Printec Croatia je najbolje ocijenjen u područjima strategije, regrutiranja i selekcije te praćenja ostvarenja ciljeva i nagrađivanja zaposlenika.

„Printec Croatia je u protekloj godini napravio značajan iskorak prema novim uslugama i tržištima. Upravljanje zaposlenicima koje je strateška funkcija u Printec Croatia prati ove promjene. Ono po čemu se osobito ističu je visoko ulaganje u zaposlenike, kako po pitanju beneficija tako i razvoja zaposlenika. Na taj način osiguravaju spremnost zaposlenika da odgovore na nove tržišne izazove što vodi uspjehu cjelokupne kompanije i rastu poslovanja.“ izjavio je Aleksandar Zemunić, član Uprave tvrtke SELECTIO.

„Izuzetno smo sretni i ponosni činjenicom da je proces analize naših poslovnih praksi i procesa upravljanja ljudskim resursima rezultirao ocjenama koje su nam osigurale ulazak u društvo odabranih hrvatskih tvrtki – nositelja certifikata Poslodavac Partner. Ovo prvenstveno smatramo priznanjem naših poslovnih standarda i naše korporativne kulture, baziranih na uvažavanju i sveopćem poštovanju zahtjeva klijenata, partnera i naših zaposlenika. Uvjereni smo da će nam korisni savjeti i spoznaje stečene tijekom procesa akreditacije pomoći u provedbi dodatnih poboljšanja kako bismo svojim djelatnicima osigurali još kvalitetnije uvjete rada i time dodatno osnažili status poželjnog poslodavaca u Republici Hrvatskoj“, kazao je direktor tvrtke Printec Croatia d.o.o. Slaven Vrhovski.

O CERTIFIKATU POSLODAVAC PARTNER

Projekt Certifikat Poslodavac Partner pokrenula je tvrtka SELECTIO, a podržavaju ga portal MojPosao kao generalni pokrovitelj i poslovni tjednik Lider kao medijski pokrovitelj.  

        Trenutačno je 24 kompanije dobitnice certifikata u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini: Atlantic Grupa, Cemex Hrvatska, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H, Henkel Croatia, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatski Telekom, INA, JGL, JT International Zagreb, JT International predstavništvo u Bosni i Hercegovini, Kozmo, Lidl Hrvatska, Merck Sharp & Dohme, Microsoft Hrvatska, Pliva Hrvatska, Sberbank, SOS Dječje selo Hrvatska, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Sunčani Hvar, Tele2, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet i Zagrebačka pivovara. (PS/Z.R.)

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter 

Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox