Projekt Osmijeh moga grada - za ljubaznije ophođenje s gostima i građanima

Koliko se često osmjehujemo? Kako dočekujemo svoje goste – s osmijehom ili namrgođenih lica? Je li osmijeh koji vidimo kod djelatnika na recepciji hotela iskren ili usiljen?

Ova ali i mnoga druga pitanja često su prolazila kroz glavu dvjema mladim poduzetnicama, Sanji Gomuzak i Aleksandri Ivljev, i upravo iz tog razloga pokrenule su projekt „Osmijeh moga grada“ koji je Turistička zajednica grada Zagreba rado prihvatila i podržala. Cilj projekta jest naglasiti koliko je osmijeh važan u svakodnevici, a posebno na mjestima koja su u izravnom kontaktu s mnogobrojnim turistima koji dolaze, ali i našim sugrađanima.

Kako bi se taj cilj postigao, poduzetnice su pripremile edukativnu knjižicu „Osmijeh moga grada“, namijenjene prvenstveno djelatnicima u sektoru turizma o osnovama uslužnosti u kontaktu s gostima. Drugi korak za postizanje cilja jest završna manifestacija koja će se održati 28. siječnja 2012. s početkom u 10 sati na Cvjetnom trgu (Trg Petra Preradovića).

Na manifestaciji sudionike očekuju maskote i hostese koje će simbolično „dijeliti osmijehe“ uz izreke koje će svima uljepšati dan, a u pripremi je i casting pod nazivom „Zaradite svojim osmijehom“ u organizaciji partnera projekta, agencije Weltrusky, unutar kojeg ćemo odabrati i najljepši osmijeh te ga prigodno nagraditi. (PS/JK)

Više informacija o projektu i manifestaciji dostupno je na Facebook stranici:  http://www.facebook.com/pages/Osmijeh-moga-grada/343968768947499

Projekt su podržali brojni partneri: Turistička zajednica grada Zagreba, agencija Weltrusky, tiskra Drim, Ris vizualne komunikacije, te medijski pokrovitelji Večernji list i Poslovni savjetnik.

 

 

 

 

 


Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox