Prva digitalna knjiga Velimira Sriće na Amazon Kindle Storeu

Velimir Srića je objavio svoju prvu digitalnu knjigu "Creativity and Innovation Management: A Storyselling Approach" koja se može nabaviti u Kindle Store na Amazonu. Knjiga je u sedam dana otkako se pojavila u prodaji, došla na 34. mjesto u svijetu u svojoj kategoriji na Amazonu po prodaji.Oduvijek smo okruženi s dvije vrste ljudi. Jedni se čude, a drugi stvaraju čuđenje.
Ova je knjiga napisana o tim drugima i za te druge.

U današnjem svijetu digitalnih čuda i stalnih inovacija, kreativnost nam treba više nego ikad... Svakog smo dana u stanju započeti drukčiji život, on je u našim rukama!

Ako smo dugo radili krive stvari, nije važno, jer od sutra možemo raditi prave! Dosta je rutine i jednolične svakodnevnice. Vrijeme je za kreativnost i inovacije! Zato knjiga nadahnjuje uvjerenjem da je svaka promjena potencijalna čarolija. Poput avanture neobičnog ili neočekivanog putovanja. Krenuli ste, a ne znate kamo ćete stići. Iza svakog ugla čeka iznenađenje, a na kraju putovanja stiže nagrada ili pouka.

Izazovi upravljanja kreativnošću i inovacijama u knjizi analizirani su na tri razine, općoj, posebnoj i pojedinačnoj.
Tekst se bavi globalnim dilemama, ali i lokalnim situacijama, apstraktnim pojmovima, ali i specifičnim pričama, teorijama ali i sudbinama ljudi koji su svojim inovacijama izmijenili svijet.
Također, knjiga je realizirana kao konkretni alat u borbi za inovacije i promjene u poduzeću, stvaranju ili poduzetničkom pothvatu. Zato nudi studije slučajeva, alate za poticanje osobne i skupne kreativnosti i mnoštvo pouka kako proizvoditi inovacije i onda ih uspješno prodati na tržištu.
Knjiga ima i snažan motivacijski učinak. U današnjem svijetu digitalnih čuda i stalnih inovacija, kreativnost nam treba više nego ikad. Svakog smo dana u stanju započeti drukčiji život, on je u našim rukama! Ako smo dugo radili krive stvari, nije važno, jer od sutra možemo raditi prave! Dosta je rutine i jednolične svakodnevnice.
Vrijeme je za kreativnost i inovacije! Zato knjiga nadahnjuje uvjerenjem da je svaka promjena potencijalna čarolija.

Po analogiji s poznatim filmskim klasikom, knjiga nas uči da su uspješna društva, poduzeća i pojedinci u stalnoj potrazi za Čarobnjakom kreativnosti koji živi u Gradu smaragdne inovacije. Da bismo ga našli, moramo krenuti Putem žutih opeka ideja. Na putovanju nam valja izbjeći zamke, nevolje i probleme, a posebno se moramo čuvati zločestih vještica Rutine i Navike. Put ćemo uspješno svladati budemo li uporni kao Dorothy, hrabri poput Plašljivog lava, mudri kao Strašilo i osjećajni ne manje od Limenog čovjeka. Na kraju se moramo sprijateljiti sa samim Čarobnjakom. Od njega ćemo naučiti da to za čime tragamo, dakle ideje i kreativnost, i moramo i možemo naći u sebi.

Ova će vas knjiga naučiti bolje tražiti.

Više na www.velimirsrica.com

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox