Prvi LEGO® Certified Store u Hrvatskoj

Hrvatski ljubitelji LEGO® kockica više neće morati ići do Beča ili Budimpešte po svoje izvorno LEGO® iskustvo jer sutra točno u 11 sati otvorit će se prvi LEGO® Certified Store na području jugoistočne Europe. Na više od 150 kvadratnih metara prostora u Arena Centru u Zagrebu, kupcima će biti dostupan cjelokupni LEGO® asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle. Uz ekskluzivne linije proizvoda LEGO® Architecture i LEGO® Technic za arhitekte, inženjere i sve one koji se tako osjećaju u ponudi će biti i kompleti LEGO® Star Wars za ljubitelje legendarnih Zvjezdanih ratova Georgea Lucasa.

LEGO® graditelje najviše će zanimati ‘Pick-A-Brick’ zid s kojeg će moći birati kockice po vlastitoj želji te ih kupovati - na kile! Osim toga, moći će uz pomoć specijaliziranog ‘Build-A-Mini’ pulta i nekoliko tisuća različitih opcija sastavnih dijelova, kombinirati i kreirati vlastitu i jedinstvenu LEGO® figuricu.

Tijekom otvorenja posjetitelji će uz voditelja Kristijana Ugrinu moći zaigrati različite nagradne igre i osvojiti vrijedne LEGO® nagrade. Također, za sve posjetitelje koji su se već registrirali na newsletter, ili to učine u samoj trgovini, povodom otvaranja, odobrava se popust od 20 posto na cjelokupan asortiman u LEGO® Certified Storu Zagreb. Trgovinu će službeno otvoriti promotorica branda, Sandra Bagarić, uz ostale brojne velike i male ljubitelje LEGO® igračaka. Na otvorenje se ovom prilikom pozivaju svi, djeca i odrasli koji uživaju u slaganju kreativnih LEGO kockica. PS/S.P.

Poslovni savjetnik pratite putem Facebook/LinkedIn/Twitter  

 


Podjeli:
Tagovi:

Newsletter

Hosted by Mydataknox