Radionica: Jednostavno knjigovodstvo za udruge u praksi

Zagreb, 15.12.2018. (subota), hotel Dubrovnik, dvorana Ban Mažuranić, broj mjesta u dvorani je ograničen

Radi velikog interesa, zakupili smo veću dvoranu, mjesta još ima!

Jednodnevna radionica je koncipirana kao čitav niz praktičnih primjera iz područja računovodstva, poreza i prava u poslovanju udruga s mnoštvom praktičnih primjera knjiženja i popunjavanja obrazaca, a sve ciljem kako bi se što jasnije i razumljivije prezentirala razna problematika vezana uz zakonsko poslovanje udruga u skladu s novim zakonskim propisima.  Svaki sudionik dobit će u elektronskom obliku obrasce koje može koristiti u svojoj svakodnevnoj praksi i to knjigu primitaka/izdataka, knjigu blagajne,knjigu ulaznih/izlaznih računa. 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA! Predsjednicima udruga i drugim odgovornim osobama iz udruga, knjigovodstvenim servisima i svima onima koji samostalno žele voditi knjigovodstvo u udruzi te bolje razumjeti problematiku vođenja udruge s računovodstvenog, poreznog, pravnog, financijskog i administrativnog aspekta. Broj mjesta u dvorani je ograničen!

PREDAVAČI! Igor Milinović, porezni stručnjak, specijalist za rad udruga te glavni urednik časopisa Udruga.hr i Ivana Ožegović, specijalistica za računovodstvo udruga.

 Vrijeme održavanja: 15.12.2018. (subota) s početkom u 9:00 sati, do 14:00 sati!

Mjesto održavanja: Zagreb, hotel Dubrovnik, dvorana Ban Mažuranić

 

CIJENA JEDNE KOTIZACIJE! Za pretplatnike časopisa Udruga.hr cijena jedne kotizacije iznosi 490 kn + PDV, za ostale sudionike cijena jedne kotizacije iznosi 790 kn + PDV. U cijenu jedne kotizacije uračunato je predavanje s power point prezentacijom dva predavača u trajanju od ukupno pet sati s petnaest minutnim pauzama za osvježenje, blok, kemijska olovka, obrasci u elektronskom obliku, te skripte predavača koje možete uz pristupnu šifru preuzeti s portala nakon edukacije.

 

KAKO SE PRIJAVITI!

Prijaviti se možete na jedan od sljedećih načina (molimo izaberite samo JEDAN način prijave):

  • ON LINE OBRASCEM – najbrži način je ispuniti on line obrazac, sve ostalo je naša briga. Obrazac se nalazi na poveznici www.udruga.hr/radionica
  • E-MAILOM – svoje mjesto možete rezervirati i putem e-mail adrese savjetovanje@udruga.hr
  • TELEFONOM – pozivom na broj telefona 01/49 21 742 možete rezervirati svoje mjesto

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox