Redknapp na COMBIS konferenciji: Promjene nose nove prilike

Poznati nogometni trener čestitao je COMBISu jubilarnu desetu godišnjicu konferencije te publici COMBIS konferencije savjetovao da nikada ne prestane učiti i nanovo se dokazivati.

"Uvijek razmišljajte o budućnosti i kako ćete manevrirati izazovima koji dolaze. Živimo i radimo u svijetu u kojem uvijek treba razmišljati unaprijed i bez obzira na prošla postignuća, uvijek se iznova treba dokazivati i mijenjati. To predstavlja opterećenje, ali i brojne mogućnosti. Upravo u tom pogledu tehnologija nam može najviše pružiti, stoga svakome treba biti prioritet da konstantno uči i uz tehnologiju osmišljava budućnost", izjavio je Harry Redknapp, poznati nogometni trener i gost predavač na početku plenarnog predavanja powered  by HT Harry Redknapp o tehnologiji i nogometu u 2016.

Redknapp nalazi puno sličnosti između nogometa i poslovanja. Oba područja su obilježena vođenjem ljudi, pobjedama, porazima, dizanjem na noge gubitničkog tima i motivacijom, navodi Redknapp koji je naglasio kako je počašćen što je glavni gost predavač upravo jubilarnog izdanja COMBIS konferencije.

"Izuzetno sam ponosan što sam dio jubilarne COMBIS konferencije i ovdje s vama u Umagu. Već neko vrijeme želim ponovno posjetiti Hrvatsku, a poziv COMBISa odigrao je presudnu ulogu. Divim se tehnologiji i njenim mogućnostima, kao i inovatorima ovog područja koji rade na unaprjeđenju naše svakodnevnice. Isto tako, jako mi je drago što govorim na konferenciji koja slavi svoj deseti rođendan. To je uistinu veliko postignuće. Čestitam COMBISu deset godina konferencije", rekao je Redknapp.

Harry Redknapp jedan je od najpoznatijih nogometnih trenera u svijetu te bivši nogometaš. Oduševio je publiku COMBIS konferencije svojim izlaganjima, prepričavajući događaje iz svoje duge i bogate karijere, uključujući neke situacije s hrvatskim nogometašima koje je trenirao.

Prvi konferencijski dan nastavlja se predavanjima koja su podijeljena u tri dijela. Prvi dio sadržaja odvijat će se pod nazivom Digitalized Business, a odnosi se na predavanja o rješenjima koja potiču digitalnu revoluciju u poslovanju. Drugi dio sadržaja je Cloud, IoT & BigData jer su Cloud rješenja sve više i više postala preferirani odabir načina poslovanja mnogih kompanija, dok Internet of Things i Big Data tehnologije otvaraju mnoge mogućnosti koje smo donedavno teško mogli i zamisliti. Treći dio, Technology-enabled Business usmjeren je na razvoj informacijske tehnologije i njenu primjenu u poslovanju. Ovogodišnjim predavanjima obuhvaćeni su recentni, inovativni projekti, a intencija je COMBISa predstaviti tehnologiju kroz što širi kontekst, kako bi se na što jednostavniji način mogle uvidjeti sve mogućnosti i konkretne primjene na našem tržištu.

(PS/Z.R.)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox