Rent Luxury Villas Croatia, novi portal za booking luksuznih vila turističke agencije My Luxoria

My Luxoria, jedna od vodećih hrvatskih turističkih agencija specijalizirana za najam luksuznih vila i kuća za odmor na području cijele Hrvatske, lansirala je novi portal za buking luksuznih vila Rent Luxury Villas Croatia.


Novi portal www.rentluxuryvillascroatia.com karakterizira poboljšano korisničko iskustvo, a u njegovu je izradu agencija My Luxoria pretočila sva svoja znanja i rezultate istraživanja koje su stekli dugogodišnjih iskustvom, ali i uvela neke novitete u skladu sa svjetskim trendovima te promjenama u navikama turista.

Ovim je potezom agencija My Luxoria osigurala veću vidljivost za više od 700 luksuznih vila koje ima u svojem portfelju i povećala mogućnost njihova bukiranja. Osim toga, My Luxoria je učvrstila i dodatno ojačala svoju poziciju na tržištu.

Jednostavna i brza rezervacija

Rezervacija luksuznih vila u Hrvatskoj postala je još brža i lakša zahvaljujući intuitivnoj web stranici jednostavne navigacije. Funkcionalnost pretraživanja na web stranici Rent Luxury Villas Croatia omogućuje brzo filtriranje rezultata na temelju preferencija korisnika, kao što su lokacija, sadržaji i raspon cijena.

Popisi vila na web stranici pružaju detaljne pojedinosti, uključujući slike visoke rezolucije, detaljne opise i kalendar dostupnosti, što korisniku omogućuje potpuni uvid u svaku od vila. Proces rezervacije je jednostavan, prilagođen korisniku i vrlo intuitivan, a prate ga sigurne opcije plaćanja i jednostavan pristup korisničkoj podršci.

Luksuzne vile u Hrvatskoj

Najam luksuznih vila sve je popularnija opcija za goste koji u Hrvatskoj traže smještaj visoke kvalitete. Vile s bazenom često, uz luksuzan dizajn te sportski i zabavni sadržaj, pružaju i dodatne usluge na razini hotela s pet zvjezdica, a kada vile unajmljuje veća grupa to u većini slučajeva znači i ekonomičniju opciju noćenja po osobi.

Trend iznajmljivanja luksuznih vila u Hrvatskoj potpuno je u skladu s globalnim zaokretom prema jedinstvenim, personaliziranim iskustvima putovanja koja gostima pružaju priliku da urone u lokalnu kulturu, uživaju u prirodnim ljepotama zemlje i dožive autentičnije i osobnije iskustvo odmora.

Trenutna predviđanja govore da će globalni sektor iznajmljivanja luksuznih vila u 2031. godini zabilježiti rast od 13,1% u odnosu na 2021. Ovaj globalni trend rasta trebao bi dodatno utjecati na tržište iznajmljivanja luksuznih kuća za odmor i u Hrvatskoj koja trenutno bilježi procvat baš ove niše smještaja. U tako povoljnoj globalnoj klimi, novi web portal u koji smo utkali sve što smo naučili u dosadašnjem poslovanju znači puno bolju popunjenost vila koje nudimo, izjavila je Ankica Ćaleta, vlasnica i direktorica agencije My Luxoria.

Hrvatska agencija svjetskog dosega i ugleda

My Luxoria je jedna od tri turističke agencije u Hrvatskoj koje se bave isključivo iznajmljivanjem vila s bazenima. Misija My Luxorie je, kroz osluškivanje potreba potrošača, ali i trendova, kontinuirano graditi poziciju Hrvatske kao jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija. Na tragu iste, My Luxoria ulaže te će i dalje ulagati značajna financijska sredstva u povećanje globalne vidljivosti brenda na tražilicama i u medijima, ali i u edukaciju svih onih koji se bave ili će se baviti turizmom. PS/SM

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox