RiPup porezni i pravni konzalting, 19 godina s vama!

Imate poreznih ili pravnih nedoumica? Nedoumice iz radnih odnosa? Želite odgovor na konkretan problem iz područja računovodstva, poreza, plaća i naknada, radnih odnosa i trgovačkog prava? Naši konzultanti znaju odgovore na vaša pitanja. Pozivamo vas na telefonske konzultacije s našim stručnjacima, ekspertima iz područja računovodstva, poreza, plaća i naknada, radnih odnosa i trgovačkog prava.

U sklopu mjesečnika „Računovodstvo i porezi u praksi“ (tiskano i internetsko izdanje) već 19 godina nalazi se i call centar koji svakodnevno telefonskim putem rješava poslovne izazove čitatelja iz područja računovodstva, poreza, plaća i naknada, radnih odnosa i trgovačkog prava. Dnevno odgovorimo na oko dvjesto telefonskih upita naših pretplatnika. Konzultacije su vremenski neograničene, tijekom perioda trajanja vaše pretplate možete nas kontaktirati neograničen broj puta.

Call centar možete koristiti pet dana u tjednu. Ponedjeljak i četvrtak od 11,00 do 15,30 sati, a utorak, srijeda i petak od 8,30 do 13,00 sati, na broj telefona 49 21 739 i 48 36 046 uz jedinstveni tajni pretplatnički PIN koji se nalazi na vašem računu za uplaćenu godišnju pretplatu na tiskano ili internetsko izdanje časopisa „Računovodstvo i porezi u praksi“.

Dodatne informacije vezano uz pretplatu na „Računovodstvo i porezi u praksi“  možete dobiti na broj telefona 01 49 21 737 ili na e-mail pretplata@ripup.hr

Više informacija na Telefonska konzultantska služba časopisa Računovodstvo i porezi u praksi | RAČUNOVODSTVO i POREZI u praksi (RiPup) (racunovodstvo-porezi.hr)

Podjeli:
Tagovi:

Hosted by Mydataknox